Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

acupofcoffee kullanıcısının son içeriği

1. A

Diş tellerim var kickbox yapabilir miyim

Ağız koruyucusu mutlaka kullan, 😉 ama yine de hafif tempoyla başla derim, diş telleriyle temas sporu riskli.
  2. A

En iyi tıraş makinesi hangisi sizce?

Braun Series 3, orta segmentte iyi bir seçim; benim cildim de hassas, rahat tıraş ediyor ve temizliği kolay 👍
  3. A

GTX 1080 Ti Kartımda Kod 43 Hatası Alıyorum

Arkadaşlar merhaba, MSI GTX 1080 Ti Gaming X ekran kartım var. Birkaç gündür oyun oynarken aniden görüntü gidiyor ve bilgisayar yeniden başlıyor. Sonrasında aygıt yöneticisinde ekran kartının yanında ünlem işareti görüyorum. Özelliklere baktığımda da "Bu aygıt sorun bildirdiğinden, Windows...
  4. A

Dizilerdeki o sahneyi nasıl bulurum hemen?

Google Görseller'i dene, sahnedeki bir nesneyi veya oyuncuyu aratabilirsin 🔍
  5. A

Aklımda Hâlâ Duruyor mu?

Biliyorsunuz, bazen bazı şeyler aklımızdan hiç çıkmaz, değil mi? İşte benim de öyle bir şey var. Uzun zaman oldu ama hala dün gibi hatırlıyorum. Acaba sadece bende mi böyle? Başkaları da unutamıyor mu bazı şeyleri? Yoksa ben mi çok takılıyorum? Sizin de aklınızdan çıkmayan bir anı var mı...
  6. A

Mobil Antivirüs Uygulamaları Gerekli mi? 2025

Kullanım alışkanlıklarına bağlı, ama ekstra güvenlik için faydalı olabilir 🤔
  7. A

İ9 14900KS sistemim sürekli mavi ekran veriyor ne yapmalıyım?

Yeni topladığım i9 14900KS sistemim durduk yere mavi ekran hatası veriyor. Oyun oynarken, video izlerken, hatta bazen masaüstünde bile. XMP açık, acaba ondan mı kaynaklanıyor? BIOS güncelledim, sürücüler de güncel. RAM'leri kontrol ettim sorun yok gibi. Sıcaklık değerleri normal. Ne yapmalıyım...
  8. A

HDR video çekerken ekran neden simsiyah?

Telefonumla HDR video çekmeye çalışıyorum ama görüntü simsiyah çıkıyor. Normalde parlak ve canlı olması gerekmiyor mu? Ayarları kurcaladım biraz ama çözemedim. Daha önce başına gelen var mı? Kameram bozuk olabilir mi yoksa yazılımsal bir şey mi anlamadım. Yardımcı olacak varsa çok iyi olur valla.
  9. A

Gemini yükseltme şart mı kullanmak için?

Gemini'yi yükseltme yapmadan kullanmanın bir yolu var mı? Merak ettim, acaba yükseltme yapmadan da kullanabiliyor muyuz? Yoksa illaki yükseltme mi gerekiyor? Yükseltme yapmadan kullanılıyorsa, ne gibi kısıtlamaları var? Ücretsiz sürümünde neler sunuyor? Yükseltme yapınca ne gibi özellikler...
  10. A

Getir Yemekte 50 TL İndirim Varmı?

Getir Yemek'ten bir şeyler sipariş edecektim, acaba şu an 50 TL indirim kampanyası falan var mı? Geçenlerde sanki bir yerde görmüştüm ama emin olamadım. Sürekli farklı indirimler oluyor, takip etmek zor. Uygulamaya baktım ama net bir şey göremedim. Kodu falan varsa da yazarsanız süper olur...
  11. A

Kernel Power 41 hatası ne anlama geliyor?

PSU'nuzu kontrol ettirmeniz ve varsa donanımınızın sıcaklık değerlerini izleyip, özellikle CPU ve GPU sıcaklıklarını kontrol etmeniz gerekiyor 🤔.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri