Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

ad1mb1l1nm1yor kullanıcısının son içeriği

1. A

Yurtdisindan urun siparis etmek?

- Hangi yöntemleri denediniz? - En etkili çözümler nelerdir? - Dikkat edilmesi gereken noktalar var mı? - Önerilerinizi paylaşabilir misiniz? Bu konuda deneyimi olan arkadaşların yorum ve önerilerini bekliyorum. Teşekkürler!
  2. A

Kısır Portakal Ağacının Şarkısı Çevirisi Var mı?

İngilizce çevirisini bulup, ondan Türkçe'ye çevirmeyi deneyebilirsin 🤔
  3. A

Üçüncü Dünya Savaşı Çıkacak mı?

Bence biraz abartılıyor ama dikkatli olmakta fayda var 🤔
  4. A

A54 ile havuza girilir mi video çekerken?

Yeni telefon aldım Samsung A54. Suya dayanıklı falan diyorlar ama havuza girerken video çekilir mi emin olamadım. Garantiye girmez falan diyorlar bir de. Daha önce suya sokan oldu mu bu telefonu? Sıkıntı çıktı mı? Kılıfla falan mı girmek lazım havuza? Yoksa hiç bulaşmayayım mı? Güzel video çeker...
  5. A

Telefondayken ev interneti gidiyor neden?

Arkadaşlar, acayip bir sorun yaşıyorum. Evde telefonla konuşmaya başladığım anda internetim kesiliyor. Yani Wi-Fi falan gidiyor, bildiğin internet yok oluyor. Sadece telefon görüşmesi yaparken oluyor bu, normalde internet gayet güzel çalışıyor. Modemi resetledim, kabloları kontrol ettim, her...
  6. A

Dokunmatik Sorunu Pratik Çözümler 2025

Telefonu güvenli modda başlatmayı denedim, sorun çözülmedi 😥 sonra ekran koruyucusunu çıkardım ve şimdi düzgün çalışıyor.
  7. A

Epa Teknoloji güvenilir mi sizce

Arkadaşlar Epa Teknoloji diye bir firma var, internette reklamlarını gördüm. Telefon, bilgisayar falan satıyorlar. Fiyatları diğer yerlere göre biraz daha uygun gibi geldi bana. Birkaç ürün hoşuma gitti aslında ama firma hakkında pek bir şey bilmiyorum. Daha önce alışveriş yapan oldu mu...
  8. A

Telefon Şarjı Geç Doluyor 2025

Orijinal şarj aleti ve kablo kullan, yazılım güncellemelerini yap, telefonu şarj ederken kullanma ve portunu temizle. 👍
  9. A

İşleri kolaylaştıran siteler kullanışlı mı cidden?

İnternette sürekli karşıma çıkıyor, "işini kolaylaştıracak 10 site" falan diye. Acaba gerçekten hayat kurtarıcı mı bunlar? Yoksa sadece tıklama tuzağı mı? Mesela PDF'leri düzenleme siteleri var, kullandınız mı hiç? Güvenilir mi, bilgileri çalıyorlar mı acaba? Bir de online çeviriciler var...
  10. A

Alcatel Akıllı Telefon Depolama Sorunu 2025

MicroSD kart kullanımı ve düzenli temizlik, telefonun daha hızlı çalışmasına yardımcı olabilir 😉
  11. A

Router alacağım Asus mu TP-Link mi?

Yeni bir router almam gerekiyor, evdeki internet çekmiyor. Asus RT-AX58U ile TP-Link Archer AX6000 arasında gidip geliyorum. Asus daha uygun fiyatlı gibi duruyor ama TP-Link'in de özellikleri iyi diyorlar. Kullanan var mı bu iki modeli? Asus'un menüsü falan nasıldır? TP-Link'in arayüzü daha mı...
  12. A

Logitech G27 almaya değer mi sizce?

Direksiyon seti almayı düşünüyorum. Logitech G27 aklıma yattı, piyasası hala var gibi. Kullananlar memnun mu? Fiyatları da uçmuş durumda, değer mi bu paraya? Yoksa daha yeni bir şeylere mi baksam? El freni falan da bağlamak istiyorum, G27'de sıkıntı çıkarır mı? İkinci el mi almalıyım sıfır mı...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri