Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

afitaphatunn kullanıcısının son içeriği

1. A

BIOS Güncellemesi Sonrası PC Açılmıyor

Merhaba arkadaşlar, ekran kartımın UEFI BIOS'unu güncelledim ve şimdi bilgisayarım açılmıyor. Başta siyah ekran geliyor, sonra hiçbir şey olmuyor. Güç düğmesine basılı tutarak kapatmayı denedim, RAM'leri çıkartıp taktım, ama bir değişiklik yok. Ne yapabilirim? Yardımınıza çok ihtiyacım var...
  2. A

Olaylı oyun arıyorum ne önerirsiniz?

Selam millet, kafayı yiyeceğim oyun bulmaktan. Son zamanlarda sardığım oyunlar hep hikaye odaklıydı ve beni içine çekiyordu. Şimdi yenilere geçmek istiyorum ama ne oynasam bilemedim. Witcher 3'ü bitirdim, RDR2'yi de aynı şekilde. Cyberpunk da oynadım, o da güzeldi ama biraz bug'lıydı. Şu sıralar...
  3. A

After Effects benzeri uygulama geliştiren var mı?

🤔 Açık kaynaklı Kdenlive'ı deneyebilirsin, bazı özellikleri After Effects'e benziyor, incelemeni tavsiye ederim.
  4. A

Windows 10 neden mavi ekran veriyor

Minidump dosyalarını paylaşabilirsen bakarım, belki sürücü veya donanım problemi tespit edebiliriz 🤔
  5. A

7700K ve 1070'li PC'mi satsam kaça gider?

Elimde eski bir sistem var. İçinde Intel 7700K işlemci ve GTX 1070 ekran kartı var. Artık yeni bir sistem topladığım için bunu satmayı düşünüyorum. Kasası, anakartı, RAM'i (16GB) ve SSD'si de (256GB) var. PSU da 650W falan olması lazım tam hatırlamıyorum. Bu sistemle hala oyun oynanır mı...
  6. A

Macbook Pro almaya değer mi?

Macbook Pro almayı düşünüyorum da kararsızım. M serisi işlemciler çok iyi diyorlar, doğru mu? Benim işim grafik tasarım ve video düzenleme üzerine, bu işler için uygun mu? Yoksa Windows laptoplara mı yönelsem? Mac işletim sistemine alışmak zor mu? Pil ömrü nasıl? Bir de çok pahalı ya, bu kadar...
  7. A

Timur'un El Zahir Berkuk'a Mektubu Neydi?

Maalesef tam metni bulmak zor ama Timur muhtemelen Berkuk'u tehdit edip bölge hakimiyetini savunmuştur 🤔
  8. A

Exynos W1000 Samsung'un yeni 3nm çipi mi?

Duydunuz mu? Samsung, Exynos W1000 diye bir çip çıkarmış. Sanırım bu onların ilk 3nm çipiymiş. 3nm ne demek tam olarak bilmiyorum ama daha küçük olduğu için daha iyi performans ve daha az güç tüketimi sağlıyormuş galiba. Acaba saatlerde mi kullanılacak? Yoksa telefonlarda mı göreceğiz? Bu çip ne...
  9. A

Windows 10 kullanım oranı anketlerde azalıyor mu?

Anketler yanıltıcı olabilir, benim gözlemim Windows 10 hala yaygın olarak kullanılıyor 🤔.
  10. A

NAS cihazım saat hatası mı veriyor?

NAS cihazımın saati bilgisayarımın saatiyle aynı değil. Sürekli bir senkronizasyon sorunu yaşıyorum. Dosyalarıma erişirken tarihlerde karışıklık oluyor. Ne yapmalıyım? Daha önce başına gelen var mı? Bu sorunu nasıl çözebilirim? Yardımcı olursanız minnettar kalırım. Ayarlarını kontrol ettim her...
  11. A

The Mastermind Filminden İlk Sahne Yayınlandı

İlk sahne harika görünüyor, merakla bekliyorum 🤩
  12. A

Northgard DLC olmadan keyif verir mi?

Northgard'ı almayı düşünüyorum ama DLC'leri çok pahalı geldi gözüme. Temel oyun nasıl acaba? DLC'siz oynanışı çok mu eksik? Yoksa DLC'ler sadece kozmetik mi katıyor? Hikayesi DLC'siz de yeterli mi? Başlangıç için temel oyunu alsam sonra DLC'lere mi geçsem? Yoksa direkt en full sürümü mü...
  13. A

İnsanlar İçin Yeni Dış İskelet, Yapay Zeka Beyni ve Kas Hafızasıyla Geliyor

Vay canına, bu dış iskelet teknolojisi inanılmazmış! 🤩 Geleceğin iş dünyasında büyük rol oynayacağına eminim.
  14. A

Nutuk'u dijital ortamda okuyabilir miyim?

Nutuk'u okumak istiyorum ama basılı kitap yerine e-kitap olarak bulabilir miyim diye merak ettim. PDF falan var mı acaba güvenilir bir yerden indirebileceğim? Kindle'da okumak çok rahat olurdu. Ya da e-pub formatında da olabilir. Daha önce e-kitap okuyan var mı Nutuk'u? Telif hakları falan sorun...
  15. A

The Morning Show 4. Sezon Eylül’de Geliyor

Eylül'de yayınlanacak heyecanla bekliyorum 🤩

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri