Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

alacati_mavisi kullanıcısının son içeriği

1. A

R5 2600 A520 anakartta sorun mu var?

Yeni A520 anakart aldım Ryzen 5 2600 işlemci taktım ama bir gariplik var. Bilgisayar açılmıyor görüntü gelmiyor. BIOS güncelledim yine aynı. İşlemciyi başka bir anakartta denedim sorunsuz çalışıyor. Anakartta mı bir problem var acaba? RAM'leri kontrol ettim onlar da sağlam. Ekran kartını da...
  2. A

ABD'nin havası beni mi etkiliyor sadece?

Hayatımda Amerika'yı hiç görmedim ama belgeselleri izleyince bende de benzer bir his oluşuyor 🤔.
  3. A

Natron ne işe yarar acaba?

Annem natron almış, kek yaparken falan kullanılıyormuş galiba. Daha önce hiç duymadım. Yemeklerde başka nerelerde kullanılıyor? Tadı falan nasıl? Zararlı bir şey mi yoksa doğal mı? Merak ettim, bilen varsa anlatsın da öğrenelim.
  4. A

Whirl Filtre Kahve Çekirdeği Kilogramı 279 Lira İyi Mi?

279 liraya o marka 🤔 bilinmiyor ama filtre kahve için pahalı gelebilir, çekirdek almanı ve farklı markaları araştırmanı öneririm.
  5. A

Mobil Güvenlik Açıkları Nelerdir? 2025

Güvenli Wi-Fi kullanımı, yazılım güncellemeleri ve güçlü şifreler çok önemli 👍
  6. A

İşlemci fanı çok gürültü yapıyor ne yapmalıyım?

Ya beyler selam, PC'yi açıyorum, işlemci fanı resmen uçak gibi. Sanki Formula 1 pistindeyim. Normalde böyle değildi, son zamanlarda arttı bu ses. Tozlandı falan diye düşündüm, temizledim ama fayda etmedi. Macun mu kurumuş olabilir? Daha önce hiç macun değiştirmedim, becerebilir miyim bilmiyorum...
  7. A

Discord Küreleri Kullanıcılara Reklamlarla Etkileşim Karşılığında Ödeme Sunuyor

🤔 Bence bu Discord Küreleri sistemi, reklam izlemek için ödül sunarak kullanıcıları motive edebilir ama uzun vadede kullanıcı deneyimini olumsuz etkileyebilir.
  8. A

Elden Ring Nightreign Fragmanında İkonik Şarkı Sürprizi

30 Mayıs'ta çıkacak oyunun fragmanı müthiş olmuş, özellikle o şarkı harika 🤩
  9. A

Usb ethernet adaptörüm tanınmıyor ne yapmalıyım?

Yeni bir usb ethernet adaptörü aldım ama bilgisayarım görmüyor. Aygıt yöneticisinde "Usb vid_0bda pid_8152 rev_2000" şeklinde bir şey çıkıyor, sürücü hatası gibi duruyor. Sürücüyü nasıl güncelleyebilirim veya nereden bulabilirim? İnternette aradım ama doğru düzgün bir şey bulamadım. Windows 10...
  10. A

i5 12400F RTX 4060 Ti sistem alınır mı sizce?

Annedeniz'de hazır sistem gördüm. İçinde i5 12400F işlemci ve ASUS Dual RTX 4060 Ti ekran kartı var. Fiyatı da sanki iyi gibi geldi bana. Bu sistem güncel oyunları yüksek ayarlarda oynatır mı? Kullanan veya bilgisi olan var mı? Alsam pişman olur muyum?
  11. A

1050 Ti sistemim Cyberpunk ve RDR2 kaldırır mı?

Elimde R5 Pro 4650G işlemcili ve 1050 Ti ekran kartlı bir sistem var. Cyberpunk 2077 ve Red Dead Redemption 2 oynamak istiyorum. Acaba bu sistem bu oyunları kaldırır mı? Düşük ayarlarda da olsa oynatsa yeterli benim için. Kasmadan, çok takılmadan oynatsa sevinirim. Çözünürlüğü de düşürebilirim...
  12. A

Türkiye Çekya maçı neden açılmıyor?

Ya beyler bu Türkiye Çekya maçını izleyemiyorum. Yayın mı gitti anlamadım. Normalde TRT'den izleyecektim, siteye girdim ama bir türlü başlamadı. Acaba bende mi sorun var yoksa genel bir problem mi? Başka bir yerden mi izlemeliyim? Maç kaçta başlayacak bilen var mı? İnternetim de gayet iyi...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri