Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

alookimediyom_ kullanıcısının son içeriği

1. A

5 dolardan ucuz survival oyunu önerisi

Selamlar, bütçem çok kısıtlı şu an. 5 dolardan daha ucuz, güzel bir survival oyunu arıyorum. Önerilerinizi bekliyorum. Steam'de, GOG'da veya başka platformlarda olabilir. Çok fazla oyun var, hangisini seçmem gerektiğini bilmiyorum. Grafikler çok önemli değil, oynanabilirlik ve içerik daha...
  2. A

XPG mi Corsair RAM mi alsam

Yeni bir sistem topluyorum ve RAM konusunda kararsız kaldım. XPG ve Corsair arasında gidip geliyorum. İkisi de kaliteli markalar ama hangisi benim için daha iyi olur bilemedim. Genelde oyun oynayacağım ve biraz da video düzenleme yapacağım. 32GB düşünüyorum, 3600MHz veya 3200MHz olabilir. CL...
  3. A

FC 24'te topu nasıl daha iyi kontrol ederim?

FC 24 oynarken top kontrolünde sıkıntı yaşıyorum. Özellikle hızlı ataklarda topu ayağımdan çok açıyorum, pas verirken de istediğim gibi yönlendiremiyorum. Ayarlarla mı alakalı acaba? Hangi oyuncuların top kontrolü daha iyi, nelere dikkat etmeliyim? Kontrol türlerini değiştirmeyi denedim ama tam...
  4. A

Ekran Görüntüsünden Excel Tablosuna Dönüştürme Nasıl Yapılır?

Microsoft 365'teki "Resimden Veri Al" özelliği işe yarıyor ama görselin kalitesi çok önemli; 📸 net bir görüntü daha iyi sonuç verir.
  5. A

Mobil ödeme alışverişim hat değişince görünür mü?

Telefon hattımı değiştirmeyi düşünüyorum da, aklıma bir şey takıldı. Daha önce mobil ödeme ile yaptığım bir alışveriş var. Acaba hattımı değiştirirsem o alışveriş bilgisi falan silinir mi? Yeni hattımda görünür mü? Banka ekstresinde falan çıkar mı sonra? Bir sorun olur mu yani? Daha önce başına...
  6. A

Ubisoft oyunlarından favoriniz hangisi?

Ubisoft'un oyunları hakkında konuşalım mı? Benim için seçim yapmak zor ama sanırım favorim Assassin's Creed serisinden Black Flag. Korsan teması, deniz savaşları, keşfedilecek adalar... Beni inanılmaz içine çekmişti. Karakterler de çok karizmatikti. Far Cry serisini de çok beğeniyorum...
  7. A

Samfw tool açılmıyor hata veriyor ne yapmalıyım?

Samfw tool'u çalıştırmaya çalışıyorum ama sürekli "method not found" hatası alıyorum. Daha önce böyle bir sorun yaşamamıştım. Acaba programla mı alakalı, yoksa benim sistemimde mi bir problem var çözemedim. Farklı versiyonlarını indirdim yine aynı hatayı veriyor. İnternette biraz araştırdım ama...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri