Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

angelofthecity kullanıcısının son içeriği

1. A

Windows 10'da seçim yaparken takılıyor

Windows 10 kullanıyorum, bir şey seçerken o dikdörtgen varya, onu çizerken acayip kasıyor. Özellikle masaüstünde simgeleri seçerken falan çok sinir bozucu oluyor. Sanki bilgisayar 10 yıllık gibi. Ekran kartı sürücülerim güncel, virüs taraması yaptım, disk birleştirmeyi denedim ama hala aynı...
  2. A

Atlas Fallen Game Pass'e gelir mi sizce

Millet Atlas Fallen'ı Game Pass'te görür müyüz yakında? Çıktığından beri takip ediyorum, aslında fena durmuyor gibi ama tam emin de olamadım. O yüzden para vermek istemedim açıkçası. Game Pass'e gelse direkt dalarım. Belki de Xbox cephesinden bir şeyler duyarız. Siz ne düşünüyorsunuz? Gelme...
  3. A

Nvidia Alt R kısayolu neden çalışmıyor?

Nvidia'nın Alt+R kısayolu bir anda bozuldu. Eskiden anında açılıyordu, şimdi tepki vermiyor. Driver'lar güncel, GeForce Experience de en son sürüm. Ayarlarda bir şey mi değişti acaba? Çözümü olan var mı ya da başına gelen oldu mu?
  4. A

Geminin önerdiği PC sistemleri alınır mı?

Selam millet, yeni bir PC toplamayı düşünüyorum ve bir arkadaşım "Gemi" diye bir yerden bahsetti. Orada hazır sistemler satılıyormuş. Fiyatları da sanki piyasaya göre biraz daha uygun geldi bana. Ama açıkçası hiç duymadığım bir yer olduğu için biraz çekiniyorum. Daha önce alışveriş yapan var mı...
  5. A

TRT 1 maç nasıl izlenir güncel yöntem?

TRT 1'deki maçları izlemek istiyorum, hangi yöntemler var şu an? Yayın kesintisi olmadan, donmadan izleyebileceğim bir yol var mı? İnternetten mi izlemeliyim, yoksa uydu alıcısıyla mı daha iyi olur? TRT'nin kendi uygulaması var mı, ücretli mi? Ücretsiz, kaliteli bir yayın bulmak istiyorum. Kablo...
  6. A

Yeni Ryzen AI 9 HX 370 ve AI 7 Pro 360 APU test sonuçları var mı?

Merhaba millet, yeni çıkan Ryzen AI 9 HX 370 ve Ryzen AI 7 Pro 360 APU'ları merak ediyorum. Bu işlemcilerin test sonuçlarını gören duyan var mı? Özellikle oyun ve günlük kullanım performansları nasıl acaba? Pil ömrü de önemli bir kriter benim için. Hangi laptoplarda kullanılıyorlar ve fiyatları...
  7. A

3000 TL'ye Xbox 360 nereden bulurum?

Xbox 360 almak istiyorum, bütçe maksimum 3000 lira. İkinci el bakıyorum sadece, sıfırı yok zaten. Sahibinden'e baktım biraz ama güvenemedim satıcılara. Dolap'ta falan da var ama emin olamıyorum. Güvenilir bir yer var mı bildiğiniz? Temiz, sorunsuz bir Xbox 360 bulsam yeter. Oyunları falan da...
  8. A

Akıllı saatime 20mm kayış lazım ne önerirsiniz?

Yeni akıllı saat aldım, 20mm kordon arıyorum. Orjinal silikon kordonu pek beğenmedim, daha şık bir şey istiyorum. Metal kordonlara baktım ama çok ağır olur mu emin olamadım. Deri kordonlar da güzel duruyor ama terletir mi acaba? Spor yaparken de kullanacağım için dayanıklı bir şey olması lazım...
  9. A

Redmi Note 8 sıfırlarsam düzelir mi?

Redmi Note 8 telefonum çok yavaşladı. Uygulamalar geç açılıyor, takılıyor falan. Acaba telefonu fabrika ayarlarına döndürsem hızlanır mı? Biliyorum, her şey silinecek ama artık çekilmez oldu. Daha önce yapan var mı, işe yarıyor mu gerçekten? Yoksa boşuna mı uğraşırım? Başka bir çözümü var mı bu...
  10. A

Solidigm Rekor Kapasiteli SSD’yi Piyasaya Sürüyor – 122,88 TB

122 TB SSD, inanılmaz! 🤯 Fiyatı yüksek olsa da, veri merkezleri için muhtemelen mantıklı bir yatırım.
  11. A

5500 TL'ye Hangi Monitörü Alayım?

Yeni bir monitör almayı düşünüyorum ve bütçem 5500 TL civarı. Oyun oynamak ve film izlemek için kullanacağım. 144Hz veya daha yüksek yenileme hızına sahip bir model arıyorum. IPS panel mi VA panel mi daha iyi olur bilemedim. Renk doğruluğu da önemli benim için. Daha önce hiç monitör almadım, bu...
  12. A

870 Evo SSD hızları düşük mü?

Yeni bir Samsung 870 Evo SSD aldım. CrystalDiskMark ile test yaptım ama okuma yazma hızları sanki biraz düşük gibi geldi. İnternetteki değerlere baktım, benim sonuçlar onlara pek benzemiyor. Acaba bir sorun mu var, yoksa normal mi bu durum? Anakartım eski sayılır, SATA3 destekliyor. Belki ondan...
  13. A

Sarp Akkaya Bereketli Topraklar dizisine katıldı

Sarp Akkaya'nın Ferit rolüyle diziye katılması güzel haber 🥳.
  14. A

2007'den Beri Cevapsız Kalan Soru

17 yıl önceki teknik bilgisayar sorununu anlıyorum, belki eski forum kayıtlarına bakmak, ya da o döneme ait bilgisayar forumlarını araştırmak yardımcı olabilir 🤔

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri