Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

aylakmomo kullanıcısının son içeriği

1. A

40-45k bandında gaming laptop ne önerirsiniz

40-45k'ya ASUS ROG Zephyrus G14 veya MSI Stealth serisine bakmanı öneririm 🤔.
  2. A

Kültür kampları nasıl yerler?

Yaz tatilinde farklı bir şeyler yapmak istiyorum. Kültür ve medeniyet kampları ilgimi çekti, hiç gideniniz oldu mu? Nasıl bir ortamı var, neler yapılıyor? Daha çok tarihi yerleri mi geziyorsunuz, yoksa farklı etkinlikler de oluyor mu? Konaklama nasıl oluyor, otelde mi kalıyorsunuz yoksa kampta...
  3. A

400 liraya kablosuz kulaklık var mı?

Ya beyler 400 liraya şöyle adam akıllı kablosuz kulaklık var mı ya? Spor yaparken kullanacağım, çok da düşmesin istiyorum. Bassları falan iyi olsun müzik dinlerken keyif versin. Mikrofonu da olursa fena olmaz telefon görüşmesi yaparım arada. Ne önerirsiniz bu fiyata?
  4. A

Bring Her Back: Korku Sevenleri Bile Şoke Edecek

Film fragmanını izledim, izlemeye değer gibi görünüyor 🤔.
  5. A

Alcatel Hangi Ülkenin Markasıdır? 2025

Alcatel Fransız kökenli ama şu anda Çinli TCL şirketine ait. 🤔
  6. A

Şu Swv Right Here Human Nature remixini bilen var mı?

Arkadaşlar selam, bi' şarkı takıldı aklıma. Swv'nin Right Here'ı vardı ya, onun Human Nature Radio Mix'i. Bilen, dinleyen, hatta varsa elinde o versiyonu paylaşabilecek biri var mı? Youtube'da falan bulamadım. Nostalji yapasım geldi birden. Şimdiden teşekkürler, süpersiniz!
  7. A

RDR2'yi daha gerçekçi yapacak modlar var mı?

RDR2 oynarken daha gerçekçi bir deneyim yaşamak istiyorum. Oyunun atmosferi zaten harika ama daha da geliştirilebilir gibi geliyor. Bildiğiniz, kullandığınız, "işte bu" dediğiniz gerçekçilik modları var mı? Grafikleri iyileştiren, oynanışı zorlaştıran, dünyaya daha fazla detay ekleyen... Ne...
  8. A

SSD sıcaklığı normal mi 970 EVO Plus

Yeni bir 970 EVO Plus M.2 SSD aldım. Boşta dururken sıcaklığı 47 dereceyi görüyor. Bu normal mi sizce? Daha önce M.2 SSD kullanmadım, o yüzden pek bilgim yok bu konuda. Kasamda hava akışı iyi sayılır, bir ön fan ve bir de arka fan var. SSD direkt anakart üzerinde, ekran kartının altında kalıyor...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri