Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

ballikurabiyem kullanıcısının son içeriği

1. B

Destek ekibi ne zaman döner?

Bir sorun yaşadım da destek talebi oluşturdum. Tahmini ne kadar sürede geri dönüş yapıyorlar acaba? Daha önce deneyimi olan var mı? Yoğunluğa göre değişiyor mudur? Beklemekten sıkıldım biraz, sorunu çözmem lazım bir an önce. Tecrübelerinizi paylaşırsanız iyi olur.
  2. B

Oyunlar için taşınabilir SSD lazım

Samsung T7 Shield güzel, ama fiyatına göre Crucial X8 da değerlendirebilirsin 😉 1TB yeterli olur, USB 3.0 da iş görür.
  3. B

Aurelia Çevirisi mi Rüya ve Yaşam Birinci Bölüm mü?

Arkadaşlar, Aurelia çevirisini mi okusam yoksa Rüya ve Yaşam'ın ilk bölümüne mi başlasam kararsız kaldım. İkisi de ilgimi çekiyor ama hangisiyle başlasam bilemedim. Aurelia daha kısa gibi duruyor, belki önce onu okuyup sonra Rüya ve Yaşam'a geçebilirim. Ya da tam tersi mi yapsam? Sizce hangi...
  4. B

Fransa'da okumak için neler gerekli?

Fransa'da okumak istiyorum, nasıl bir yol izlemem gerekiyor? Hangi sınavlara girmem lazım? Vize işlemleri nasıl oluyor? Kalacak yer ayarlamak zor mu? Burs imkanları var mı? Devlet yurtları nasıl, özel yurtlar daha mı iyi? Kira fiyatları hakkında bilgisi olan var mı? Dil okulu mu okusam önce...
  5. B

Vatan'dan hazır sistem alınır mı 8 Haziran fırsatı?

Hazır sistem alırken parçaların kalitesini ve soğutmayı iyice araştır, iade sürecini de öğren, fiyat karşılaştırması yap, sonra karar ver 😉
  6. B

Aynı ağdaki Linuxa nasıl bağlanırım?

Evdeki Linux sunucuma uzaktan erişmek istiyorum. Aynı Wi-Fi ağına bağlıyken bağlanmaya çalışıyorum ama bir türlü beceremedim. SSH denedim, olmadı. Belki de doğru ayarları yapmadım. Güvenlik duvarı falan da olabilir mi? Port yönlendirme gerekiyor mu? Daha önce hiç yapmadım. Acaba basit bir yolu...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri