Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

benkendall kullanıcısının son içeriği

1. B

iPhone 6S yeni pil taktım şarjı dayanmıyor

Millet iPhone 6S'e yeni batarya taktım ama şarjı hala çok hızlı bitiyor. Orjinal batarya aldım diye biliyorum satıcıdan, emin de değilim açıkçası. Acaba batarya mı sorunlu yoksa iPhone 6S artık yaşlandı da ondan mı böyle yapıyor? iOS sürümü de güncel bu arada. Arka planda çok uygulama da açık...
  2. B

İphone 6s şarjı video görüşmede çabuk bitiyor

Benim eski İphone 6s var. Normalde idare ediyordu ama görüntülü konuşunca yarım saatte şarj bitiyor resmen. Bence bataryası iyice ömrünü tamamladı. Yeni batarya alsam mı yoksa yeni telefon mu baksam kararsız kaldım. Aslında telefondan memnunum ama bu şarj sorunu çok can sıkıcı. Görüntülü konuşma...
  3. B

Laptop shift tuşu yerine oturmuyor ne yapmalıyım?

Yeni laptop aldım, klavyesindeki shift tuşu sanki tam yerine oturmuyor gibi. Hafif kalkık duruyor, bastırınca da tam yerine oturmuyor. Diğer tuşlar gibi değil yani. İlk başta sorun etmedim ama şimdi sinirimi bozmaya başladı. Garantiye mi göndermeliyim? Yoksa kendim halletmeye mi çalışsam...
  4. B

Dragon Age Veilguard'da Kan Büyüsü Yok Mu Neden

Dragon Age Veilguard için bir sürü şey konuşuluyor da, oyunun baş yazarı kan büyüsünün neden olmadığını açıklamış. Açıkçası ben kan büyüsünü severdim, farklı bir hava katıyordu. Hikayeye mi uymadı acaba? Yoksa başka bir sebebi mi var? Oyunda olmayacak olması biraz üzücü. Umarım yerine daha iyi...
  5. B

Tsmc yakinda 2nm deneme uretimine baslayacak?

- Hangi yöntemleri denediniz? - En etkili çözümler nelerdir? - Dikkat edilmesi gereken noktalar var mı? - Önerilerinizi paylaşabilir misiniz? Bu konuda deneyimi olan arkadaşların yorum ve önerilerini bekliyorum. Teşekkürler!
  6. B

FX8300 işlemci en fazla hangi hıza çıkar?

Elimde eski bir FX8300 işlemci var, biraz overclock yapmak istiyorum. Daha önce hiç denemedim, biraz çekiniyorum açıkçası. Bu işlemciyi kullanan var mı aranızda? Maksimum hangi frekanslara kadar sorunsuz çıkabiliyor? Voltajı ne kadar arttırmak gerekiyor? Soğutucu olarak Cooler Master Hyper 212...
  7. B

İnternetsiz oynanacak oyun var mı bildiğiniz?

Seyahatteyim internet yok canım sıkılıyor. Telefon veya PC için internetsiz oynayabileceğim oyun önerilerinize açığım. Tercihen hikayeli olsun, RPG tarzı da olabilir. Çok karmaşık olmasın, hemen öğrenip oynayabileceğim bir şeyler olsun istiyorum. Uçakta, otobüste vakit geçirmelik ne önerirsiniz...
  8. B

Hangi Wi-Fi Adaptörünü Kullanıyorsun

Yeni bir Wi-Fi adaptörü almayı düşünüyorum. Masaüstü bilgisayarım için kablosuz bağlantı şart oldu. Siz hangi adaptörleri kullanıyorsunuz? Marka model fark etmez, yeter ki memnun kalın. Özellikle çekim gücü yüksek ve stabil bağlantı sağlayan bir şeyler arıyorum. Oyun oynarken ping sorunu...
  9. B

Nvidia sürücü kurarken PC çöktü ne yapmalıyım?

Yeni Nvidia uygulamasını kurmaya çalıştım, tam sürücü yüklerken bilgisayar mavi ekran verdi. Daha önce böyle bir şey olmamıştı. Şimdi bilgisayar açılıyor ama sürücü güncellenmedi. Eski sürücüyle mi devam etmeliyim yoksa tekrar denemeli miyim? Belki de sürücüyü silip baştan kurmak lazım? Güvenli...
  10. B

A320m a pro max anakarta hangi işlemci gider?

Arkadaşlar, A320m a pro max anakartım var. Buna yeni bir işlemci almak istiyorum. Şu anki işlemcim biraz eski, oyunlarda falan yetersiz kalıyor. Bütçem çok yüksek değil, orta halli bir şey bakıyorum. Ryzen 5 mi alsam, Ryzen 7 mi karar veremedim. Sizce bu anakarta hangi işlemciler uyumlu olur...
  11. B

Windows 11 görev çubuğunu büyütme ayarı nerede

Windows 11 kullanıyorum, görev çubuğu çok küçük geldi. Gözlerim bozulacak neredeyse. Simge boyutunu falan arttıramıyor muyuz? Ayarlarda bir yerlerde olması lazım ama bulamadım. Bilen varsa bir el atsa süper olur. Görev çubuğunu biraz daha kullanışlı hale getirmek istiyorum. Nasıl yapılıyor bu iş?
  12. B

The Last Front: Iain Glen’li Savaş Draması VOD’a Geliyor

Iain Glen hayranı olarak 27 Haziran'ı sabırsızlıkla bekliyorum 😊.
  13. B

i7 14700KF için hangi hava soğutucu daha iyi?

Yeni işlemci aldım i7 14700KF. Soğutucu olarak Thermalright Phantom Spirit mi yoksa Deepcool AG serisi mi alsam kararsızım. OC yapmayı düşünüyorum, sıcaklık değerleri önemli. Hangisi daha sessiz çalışıyor? Hava soğutma yeterli olur mu yoksa sıvı soğutmaya mı geçmeliyim? Kasa da çok büyük değil...
  14. B

CPU-Z validasyonunda en sık yapılan yanlış ne?

CPU-Z validasyonu yaparken nelere dikkat etmek gerekiyor? Genelde insanlar nerede hata yapıyor? Bazen sonuçlar istediğim gibi çıkmıyor, frekanslar falan yanlış görünüyor. Voltaj değerleri de bazen saçmalıyor gibi. Stabilite testini geçiyorum aslında. Acaba program mı hatalı yoksa ben mi bir şeyi...
  15. B

Levent Yüksel Tuana şarkısı ne anlatıyor

Levent Yüksel'in Tuana şarkısını dinliyorum da sözleri çok derin sanki. Birine yazılmış gibi duruyor ama kime acaba? Şarkıda bir aşk var, bir ayrılık var, bir de sanki pişmanlık var gibi. Sözler çok dokunaklı "Bir daha geri gelme ne olur" falan diyor. Şarkının hikayesini bilen var mı? Yoksa...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri