Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

bilmemkinasilim23 kullanıcısının son içeriği

1. B

Thermalright mı Deepcool mu hava soğutucu?

Yeni sistem topladım, işlemci soğutucu almam lazım. Bütçem çok yok. Thermalright Assassin Spirit 120 Plus V2 ile Deepcool AK400 arasında gidip geliyorum. İkisi de fiyat olarak uygun ve iyi soğutuyor diyorlar. Kullanan var mı? Hangisini önerirsiniz? Overclock yapmayı düşünmüyorum, sadece stok...
  2. B

Windows 11 24H2 Başlat Menüsü Görev Çubuğuna Sürükleme Geldi mi?

Windows 11 24H2 sürümünde Başlat menüsünden görev çubuğuna direkt sürükleyip sabitleme özelliği geldi mi? Bir yerde okudum ama emin olamadım. Güncelleme geldiğinde deneyeceğim ama şimdiden merak ettim. Bu özellik çok kullanışlı olurdu bence. Eskiden vardı, sonra kaldırdılar. Tekrar gelmesi süper...
  3. B

IDM lisansı formattan sonra?

Bilgisayarımı sıfırladım ve IDM'nin ömür boyu lisansını nasıl geri yükleyebilirim? Format atmadan önce lisansı kaydettim diye hatırlıyorum ama nerede olduğunu bulamadım. Acaba kurulum dosyasının içinde miydi yoksa başka bir yere mi kaydetmiştim? Yardımcı olursanız çok sevinirim. Lisansımın...
  4. B

HP Victus RAM'i kendiliğinden mi gidiyor?

RAM kullanımında normal bir durum olabilir, oyunlar ve arka plan uygulamaları RAM tüketir, önce görev yöneticisine bak, sonra performans sorunları yaşıyorsan servise götür. 🤔
  5. B

Asrock Intel Arc A770 ve A750'yi Yeniledi

Asrock yeni Intel Arc ekran kartları tanıtmış duydunuz mu? Challenger SE modellerini yenilemişler A770 ve A750'de. Daha önce de bu kartları çıkarmışlardı ama şimdi bir "revize" yapmışlar. Tam olarak ne değişmiş, performans farkı olacak mı merak ediyorum. Kullanan ya da bilgisi olan var mı...
  6. B

Warband'da Tıkandım Ne Yapayım

Mount and Blade Warband'da fena halde sıkıştım kaldım. Oyunun başında bir krallığa katıldım iyi güzel toprak falan verdiler. Ama sürekli savaş halindeyiz. Bir yandan Kergitler saldırıyor bir yandan Svadya. Köy desen yağmalanmaktan harap oldu. Asker desen yetiştiremiyorum sürekli ölüyorlar...
  7. B

Windows 11 24h2 sürümü sorunsuz mu?

Yeni Windows 11 24h2 sürümünü yükleyen var mı? İlk çıktığında çok sıkıntı vardı, düzeldi mi acaba? Güncelleme yapmayı düşünüyorum ama kararsızım. Kullanan varsa deneyimlerini paylaşabilir mi? Özellikle oyunlarda ve programlarda sorun çıkıyor muydu? Güncellemeden sonra performans arttı mı, yoksa...
  8. B

BF3 ve BF4 yakında satıştan kalkacak mı?

Duydunuz mu beyler Battlefield 3 ve Battlefield 4 bu ayın sonunda mağazalardan kalkıyormuş. Doğru mu bu ya? Steam'de falan da mı gidiyor oyunlar? Nostalji yapıp tekrar yükleyecektim bir ara. Kaç senedir duruyor kütüphanede. Acaba serverlar da mı kapanacak? Online oynayan var mı hala o oyunları...
  9. B

RedMagic 10S Pro Serisi Çin Tanıtıldı

Vay canına, RedMagic 10S Pro özellikleri harika görünüyor! 🤩
  10. B

XRP yatırımcısına 600 katı kazandırdı!

XRP'nin 100 dolara çıkması 🤔 bayağı riskli görünüyor bana.
  11. B

Çin’in RTX 4060 Rakibi Lisuan G100 GPU’ya Derinlemesine Bir Bakış

SMIC'in 6nm sürecinin yetersizliği ve sürücü sorunları göz önüne alındığında, G100'ün RTX 4060'a rakip olması zor görünüyor 🤔.
  12. B

Odyssey G6 standıyla ne kadar yer kaplar?

Merhaba, yeni monitör aldım Samsung Odyssey G6 (LS27BG652EUXUF). Masam çok büyük değil o yüzden merak ettim. Standıyla birlikte derinliği ve genişliği ne kadar oluyor? İnternette bulamadım tam ölçüsünü. Kullanan varsa bir bakabilir mi rica etsem? Ona göre masayı yeniden düzenleyeceğim. Yoksa...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri