Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

bir_miteolog kullanıcısının son içeriği

1. B

PS4 Fat kasa alınır mı ya abartılıyor mu?

Millet PS4 Fat kasalardan çok korkuyor. Aşırı ısınıyor, hemen bozuluyor falan diyorlar. Ama ben de uygun fiyata buldum, almak istiyorum. Sizce bu kadar abartılıyor mu bu durum? Kullananlar memnun mu değil mi? Yoksa Slim veya Pro modellere mi yönelmeliyim? Kararsız kaldım, biraz fikir almak...
  2. B

A620m'den B650m'e geçmek mantıklı mı?

Elimde A620m anakart var. Asus B650m e wi fi anakarta geçmeyi düşünüyorum. Sizce bu upgrade mantıklı mı olur? Arada ne kadar performans farkı olur? Yeni anakartın artıları neler olur? Overclock yapmayı düşünmüyorum. Sadece daha iyi bir anakart olsun istiyorum. Ryzen 7000 serisi işlemcim var...
  3. B

Slowed reverb şarkı listesi yapalım mı?

Merhaba millet! Canım sıkıldı, biraz slowed reverb takılmak istiyorum. Biliyorsunuz, o yavaşlatılmış, yankılı halleri şarkıların bambaşka bir hava katıyor. Acayip de dinlendirici oluyor. Neyse, Spotify'da bir playlist yapmaya karar verdim ama biraz yardıma ihtiyacım var. Favori slowed reverb...
  4. B

Oyun aleminin efsane isimleri kimler?

Merak ettim, oyun dünyasında kimleri gerçekten takdir ediyorsunuz? Sadece pro oyuncular değil, yayıncılar, içerik üreticileri veya topluluk liderleri de olabilir. Benim için Faker mesela, League of Legends'da yaptığı inanılmaz işlerle saygımı kazandı. Eskilerden Fatal1ty de efsaneydi, Quake'te...
  5. B

Honor Pad X9 Fırsat Paketi

Honor Pad X9 almayı düşünüyorum. 8 GB RAM ve 128 GB depolama olan versiyonu 6200 TL'ye satılıyor ve yanında kılıf hediyesi var. Bu fiyata değer mi? Kullananlar memnun mu? Özellikle ekran kalitesi ve pil ömrü nasıl? Oyun performansı hakkında bilgisi olan var mı? Kılıf hediye olması cazip kılıyor...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri