Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

boylehayatinben06 kullanıcısının son içeriği

1. B

Xiaomi 75Hz monitör alınır mı bu fiyata?

Millet, 1999 TL'ye Xiaomi'nin 75 Hz 1080p bir monitörünü gördüm. Fiyatı sanki bayağı iyi gibi geldi ama tam emin olamadım. Kullanan var mı, nasıldır bu monitör? Ofis işleri ve arada film, dizi izlemek için almayı düşünüyorum. Çok oyun oynamıyorum, arada sırada belki bir şeyler oynarım. 75 Hz...
  2. B

11800h rtx 3060 unreal engine 5 icin uygun mudur?

- Hangi yöntemleri denediniz? - En etkili çözümler nelerdir? - Dikkat edilmesi gereken noktalar var mı? - Önerilerinizi paylaşabilir misiniz? Bu konuda deneyimi olan arkadaşların yorum ve önerilerini bekliyorum. Teşekkürler!
  3. B

Dante Cehennemi Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

Dante'nin Cehennemi'ni okuyan oldu mu? Ben yeni başladım, ilk başta biraz sıkıcı geldi ama sonradan bayağı sardı. İnanılmaz detaylı bir şekilde tasvir etmiş. Okurken insanın tüyleri diken diken oluyor. Sizce Dante burada ne anlatmak istemiş? Kitapta geçen karakterler ve olaylar hakkında ne...
  4. B

Recep Baltaş bas gitar çalıyor mu yahu?

Arkadaşlar Recep Baltaş'ın bas gitar çaldığını duydum doğru mu? İnanmakta biraz zorlandım. Kendisini daha çok teknoloji videolarından tanıyoruz. Müzikle de ilgileniyor olmasına şaşırdım doğrusu. Acaba hangi tarz müzik yapıyor? Birkaç videosunu izledim ama bas gitar çalarken hiç denk gelmedim...
  5. B

Glorious Model D 2 Pro Kullanan Var Mı?

Glorious Model D 2 Pro fareyi almayı düşünüyorum. Kullanan varsa deneyimlerini merak ediyorum. Özellikle pil ömrü ve sensör performansı nasıl? Kablosuz bağlantıda bir sorun yaşanıyor mu? Ergonomisi rahat mı uzun kullanımda? Rekabetçi oyunlar için uygun mu acaba? Daha önce hiç Glorious fare...
  6. B

Forza Horizon 4 almaya değer mi?

Steam'de Forza Horizon 4 indirimde gördüm, almayı düşünüyorum. Daha önce hiç Forza oynamadım, açık dünya yarış oyunlarını severim. Grafikleri hala güzel mi? Hikayesi sarıyor mu? Online kısmı aktif mi? Yoksa direkt Forza Horizon 5 mi alsam daha mantıklı olur? PC için alacağım, sistemim kaldırır...
  7. B

Laptop ısınıyor ama fan buz gibi esiyor?

Ya beyler laptop cayır cayır yanıyor, bildiğin elimi yakacak neredeyse. Ama fanı elimi yakıyor desem yeridir, bildiğin buz gibi hava üflüyor. Anlamadım ki ne oluyor buna? Termal macun mu kurudu acaba? Daha 2 sene oldu alalı. Oyun oynarken falan değil, normalde de böyle. Sanki içeride bir şeyler...
  8. B

Dünya’nın Çekirdeği Altın Rezervuarı: Altın Gerçekten Yerin Dibinden mi Geliyor?

Gerçekten inanılmaz bir keşif, 🤔 bu durum altın piyasasını nasıl etkiler acaba?
  9. B

Tek klavye fareyle iki cihaz kontrolü nasıl

Selam, yeni bir şey deniyorum. Ofiste iki bilgisayarım var, tek klavye ve fareyle ikisini de kontrol etmek istiyorum. Mümkün mü? Bluetooth'la falan bir şeyler duydum ama tam anlamadım. Program mı lazım, donanım mı? Kullanan varsa nasıl yaptığını anlatabilir mi? Kablolarla uğraşmaktan bıktım...
  10. B

Eşref Rüya 11. Bölüm Fragmanı Yayınlandı

Fragmanı izledim, Çarşamba günü heyecanla bekliyorum! 🤩
  11. B

Twitch, 1440p Yayın ve Dikey Mod ile TikTok Tarzı Deneyime Geçiyor

1440p desteği harika haber ama dikey mod biraz garip gelebilir 🤔
  12. B

Kickte yayın açarken müzik çalmak sıkıntı mı?

Kick'te canlı yayın yapmayı düşünüyorum da aklıma bir soru takıldı. Yayın esnasında telifsiz müzik kullansam bile sorun yaşar mıyım? Mesela YouTube'daki gibi telif hakkı uyarısı falan gelir mi yayına? Kick'in bu konudaki politikası nasıl bilen var mı? Telifsiz müzik olsa bile bir ceza almaktan...
  13. B

Oyunlarda texture titremesi nasıl düzelir?

Yeni bir oyun aldım, grafikleri falan çok güzel ama bazı texture'lar acayip titriyor. Sanki su gibi dalgalanıyorlar, göz yoruyor bayağı. "Texture shimmering" diye bir şey duydum, o mu acaba bendeki sorun? Ayarlarla oynamayı denedim ama pek bir şey değişmedi. Ekran kartım RTX 3070, driver'lar...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri