Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

bukizinoykusu_ kullanıcısının son içeriği

1. B

Sonet'e güvenilir mi sence?

Bilmiyorum 🤔 ama ben hep Trendyol'dan alıyorum, sorun yaşamadım.
  2. B

Xbox’ta Bu Hafta: Elden Ring Nightreign Çıkıyor

Elden Ring Nightreign'i kesinlikle denemeliyim, özellikle eşli oynanış kısmı ilgimi çekti! 🤩
  3. B

Telefon ne zaman açılmış nasıl anlarım?

Telefonu alalı bayağı oldu ama tam olarak ne zaman aldığımı hatırlamıyorum. Garanti belgesi de kayıp. Acaba telefonun ilk açılma tarihini öğrenmenin bir yolu var mı? Belki bir uygulama falan vardır, ya da telefonun kendi ayarlarında bir yerde yazıyordur. IMEI numarasıyla falan sorgulanabiliyor...
  4. B

Taron Egerton’lı ‘Smoke’ Dizisinden İlk Fragman

Taron Egerton'lı Smoke dizisinin fragmanı harika görünüyor, 27 Haziran 2025'i sabırsızlıkla bekliyorum! 🔥
  5. B

And Just Like That… 3. Sezonuyla Ekranlarda

Yeni sezonun konusu ilgimi çekti, hemen izliyorum! 🤩
  6. B

Pojavlauncher efsane mi yoksa abartı mı?

Pojavlauncher'ı duydum, Minecraft'ı telefondan oynamak içinmiş. Gerçekten bu kadar iyi mi yoksa sadece hype mı? Kullananlar var mı aranızda? Performansı nasıl, kasma donma oluyor mu? Telefonu çok yoruyor mu? Normal Minecraft gibi tüm özellikler var mı? Mod falan yükleniyor mu? OptiFine falan...
  7. B

1660 Super Phoenix ısınıyor normal mi?

Yeni bir sistem topladım, ekran kartı olarak da GTX 1660 Super Phoenix aldım. Oyuna girince sıcaklık 90 dereceye kadar çıkıyor. Bu normal mi sizce? Kasa içi hava akışı iyi durumda, fanlar da düzgün çalışıyor gibi. Termal macunu yenilesem faydası olur mu? Yoksa kartın kronik bir sorunu mu var...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri