Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

busebulut00 kullanıcısının son içeriği

1. B

Askerimiz Rus bayrağını mı öptü olay ne?

Sosyal medyada bir video dolaşıyor. Türk askeri olduğu iddia edilen bir kişi, Rus bayrağını öpüyor gibi. Bu durum bayağı tepki çekti. Videonun doğruluğu kesin değil, montaj olabilir mi? Eğer gerçekse, bu kabul edilemez bir davranış. Neler oluyor anlamadım, bu konuda bilgisi olan var mı?
  2. B

6500 liraya kablosuz kulaklık tavsiyesi var mı

Oyuncu kulaklığı almayı düşünüyorum, kablosuz olsun istiyorum. Bütçe 6500 TL civarı. Hangi markaları önerirsiniz? Ses kalitesi, mikrofon performansı ve konfor benim için önemli. Daha önce kablolu kullanıyordum, kablosuzda gecikme olur mu? Pil ömrü ne kadar olmalı? RGB olması şart değil, sade bir...
  3. B

Yeni Nokia 220 4G çıktı mı ya?

Duydunuz mu yeni Nokia 220 4G çıkmış galiba? Özellikleri falan nasıl acaba? Nostalji yapasım geldi birden. Zamanında ne telefonlar vardı Nokia'nın ya. Şimdi akıllı telefonlara alıştık ama bu tarz telefonların da yeri ayrı bence. Pil ömrü falan nasıldır acaba? Kamerası çok iyi değildir herhalde...
  4. B

Text dosyası virüs taşır mı?

Merak ettiğim bir konu var. Normalde text dosyaları sadece yazı içeriyor gibi duruyor ama içlerinde virüs saklanabilir mi? Yani bir txt dosyasını açtığımda bilgisayarıma virüs bulaşma ihtimali var mı? Güvenlik konusunda biraz endişeliyim, bu konuda bilgisi olan varsa aydınlatabilir mi? Teşekkürler.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri