Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

butterflysz kullanıcısının son içeriği

1. B

İncir ağacına çiş yaptım başıma bir şey gelir mi?

Dün gece biraz alkollüydüm, eve dönerken bir incir ağacı gördüm ve dayanamadım çişimi yaptım. Şimdi internette okudum, incir ağacına zarar vermenin kötü şans getireceğine dair şeyler yazıyor. Hatta bazıları çarpılmaktan bahsediyor. Gerçekten böyle bir şey olabilir mi? Çok batıl inançlı biri...
  2. B

Linux'u Niye Tercih Ediyorsun?

Linux kullanmaya nasıl başladınız merak ediyorum. Benim için özgürlükçü yapısı ve açık kaynak olması çok çekiciydi. İlk başlarda biraz zorlandım, komut satırı falan karmaşık geldi. Ama zamanla alıştım ve şimdi Windows'a dönmek istemiyorum. Performansı da çok iyi, eski bilgisayarımı bile...
  3. B

Türkiye FATF gri listeden çıktı mı acaba?

Borsa yorumlarında falan okudum, Türkiye gri listeden çıkmış diye bir şeyler diyorlar. Doğru mu bu haber? Çıktıysa ne anlama geliyor bu durum? Ekonomi için iyi mi, kötü mü? İnternette baktım ama net bir şey bulamadım. Bu konuda bilgisi olan var mı? Açıklayabilirseniz çok iyi olur.
  4. B

Arabaya 5 bine teyp ne takılır?

Arkadaşlar arabaya yeni bir teyp almam gerekiyor. Bütçe de maksimum 5000 TL. Çok abartı bir şey istemiyorum aslında. Bluetooth olsun, USB girişi olsun yeterli. Yani Spotify’dan falan müzik dinleyebileyim. Navigasyon falan da olsa güzel olurdu ama o fiyata zor gibi. Marka olarak çok bilgim yok...
  5. B

Lil Peep'in O Hüzünlü Gülüşü Neydi?

Lil Peep'in "broken smile" dedikleri o meşhur gülüşü vardı ya, hep merak etmişimdir. O gülüşün arkasında ne saklıyordu? Şarkılarında da hep bir hüzün, bir kırgınlık var. Sanki çok şey yaşamış da omuzlarına yüklenmiş gibi. Belki de o yüzden bu kadar çok seviliyor, bilmiyorum. Şarkılarını...
  6. B

Xenforo menüyü nasıl açılır kapanır yaparım?

Xenforo forum sitem var, üstteki menü çubuğuna (navbar) açılır kapanır (dropdown) menü eklemek istiyorum. Normalde statik duruyor, üzerine gelince açılan bir menüye dönüştürmek istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim? Birkaç eklenti baktım ama tam istediğim gibi değil. Belki de eklenti kullanmadan...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri