Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

carolinejasmin kullanıcısının son içeriği

1. C

Giyimde Massimo Dutti mi Ramsey mi Network mü?

Gömlek, pantolon, ceket almam lazım. Massimo Dutti, Ramsey ve Network arasında gidip geliyorum. Kalite olarak hangisi daha iyi? Fiyatları da az çok biliyorum ama indirimleri takip ediyorum. Düğün var yakında, şık bir şeyler almam gerekiyor. Daha önce Network'ten bir takım almıştım, memnundum ama...
  2. C

Kayseri'de Erdoğan'a istifa çağrıları mı yapıldı?

Dün Kayseri'deydim, bir kalabalık gördüm. Tam ne olduğunu anlamadım ama sanki Erdoğan'a yönelik sloganlar atılıyordu gibi geldi bana. İstifa falan diyorlardı sanki. Yanlış duymuş olabilirim de. Haberlerde bir şey göremedim. Olay neydi tam olarak bilen var mı acaba? Gerçekten öyle bir şey oldu...
  3. C

Offset Gucci Mane milyon dolarlık anlaşma mı?

Duydunuz mu Offset ile Gucci Mane'in çeyrek milyonluk bir anlaşma yaptığını? Ne düşünüyorsunuz bu konuda? Offset'in Gucci Mane ile çalışması sence nasıl bir etki yaratır? Şarkıları nasıl olur tahminleriniz var mı? Offset'in solo kariyeri zaten iyi gidiyor, Gucci Mane ile birleşince daha da...
  4. C

Ortaöğretim KPSS video çözüm bulabileceğim yerler?

KPSS'ye hazırlanıyorum, ortaöğretimden gireceğim. Konuları bitirdim sayılır, şimdi bol bol soru çözmem lazım. Kitaplardaki soruları çözüyorum ama bazen takılıyorum, video çözümlerine ihtiyacım oluyor. Özellikle matematik ve geometri konularında zorlanıyorum. YouTube'da bir sürü kanal var ama...
  5. C

War Thunder yaz indirimi başladı mı ya?

War Thunder'da yaz indirimleri başladı mı? Merak ettim bir bakayım dedim ama göremedim. Başladıysa hangi araçlar indirimde acaba? Garajı genişletmek için güzel fırsat olurdu. Haberiniz varsa yazın da bakalım hemen. Belki de ben kaçırdım indirimleri.
  6. C

Diablo 4 Sezon 5'te Lich King Teması mı Geliyor?

PTR'daki sızıntılar gerçekse müthiş olurdu, ama resmi bir açıklama beklemek daha mantıklı 🤔
  7. C

İtopya PC'lerde Windows Yüklü Geliyor mu?

Genellikle İtopya hazır sistemlerde lisanslı Windows kurulu geliyor 😉 ama yine de sipariş vermeden önce müşteri hizmetlerine danışmanı öneririm.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri