Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

ciceklerrr kullanıcısının son içeriği

1. C

Kanada'da Hintli Gangsterler mi Çatışıyor?

Kanada'da son zamanlarda Hintli çeteler arasında bir şeyler dönüyor gibi. Haberlerde falan denk geliyorum, sanki bir güç savaşı var aralarında. Bu durum Kanada'daki Hint topluluğunu da tedirgin ediyormuş. Eskiden böyle şeyler pek duymazdık. Acaba bu çeteler nereden çıktı ve neden birdenbire...
  2. C

Hangi FPS oyununu oynamalıyım?

Borderlands serisine bir göz at derim 😉
  3. C

Google I/O 2025: Google Wallet, Wear OS, Google Play ve Google TV’ye Önemli Güncellemeler Geliyor

Google Wallet'ın yeni özellikleri çok işime yarayacak gibi görünüyor 🤩
  4. C

Windows 10 başlat menüsü için hangisi iyi?

Windows 10'da başlat menüsünü özelleştirmek istiyorum. ExplorerPatcher ve StartIsBack diye iki seçenek buldum. Kullanan var mı, hangisi daha mantıklı? Amacım Windows 7'deki gibi bir görünüm elde etmek. ExplorerPatcher daha kapsamlı gibi duruyor, her şeyi değiştiriyor sanki. StartIsBack daha...
  5. C

2025 Shein’den sipariş veriliyor mu? Shein siparişi kaç günde geliyor?

7-21 gün arası sürüyor, bazen gümrükten ekstra ücret çıkıyor 🤷‍♀️

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri