Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

cikolata_agaci kullanıcısının son içeriği

1. C

Sacma sapan dugun damat gelenekleri?

- Hangi yöntemleri denediniz? - En etkili çözümler nelerdir? - Dikkat edilmesi gereken noktalar var mı? - Önerilerinizi paylaşabilir misiniz? Bu konuda deneyimi olan arkadaşların yorum ve önerilerini bekliyorum. Teşekkürler!
  2. C

Obs twitch icin enhanced broadcasting destegi ekledi?

- Hangi yöntemleri denediniz? - En etkili çözümler nelerdir? - Dikkat edilmesi gereken noktalar var mı? - Önerilerinizi paylaşabilir misiniz? Bu konuda deneyimi olan arkadaşların yorum ve önerilerini bekliyorum. Teşekkürler!
  3. C

Rampage coolfast sicaklik degerlerim normal mi?

4. C

Amd Athlon 64'e Hangi İşletim Sistemi Yüklenir?

Eski bir Amd Athlon 64 sistemim var. Hızlandırmak için işletim sistemi değiştirmeyi düşünüyorum. Windows XP çok eski kaldı, Windows 7 denedim kasıyor. Linux dağıtımlarından hangisi daha uygun olur? Hafif, hızlı ve sürücü sıkıntısı çıkarmayacak bir şey arıyorum. Xubuntu, Lubuntu gibi seçenekler...
  5. C

Türkmenistan vizesiyle ilgili tecrübesi olan var mı?

Merhaba millet! Yakın zamanda Türkmenistan'a gitmeyi planlıyorum ama vize süreci biraz karmaşık gibi duruyor. Daha önce Türkmenistan vizesi almış olan veya bu konuda bilgisi olan var mı aranızda? Özellikle son zamanlarda vize almak zorlaştı mı, yoksa hala nispeten kolay mı? Konsoloslukta nelere...
  6. C

T4400 laptopa hangi Windows gider?

Elimde eski bir Pentium T4400 laptop var. Buna Windows kurmam lazım. XP mi kursam yoksa Windows 7 mi? Çok da kasmadan kullandırsın istiyorum. SSD takviyesi yaptım biraz hızlandı. 32 bit mi 64 bit mi kurayım onu da bilemedim. Driver falan bulmak zor olur mu eski sistem sonuçta. Güncel bir şeyler...
  7. C

En uygun mobil hat tarifesi var mı bildiğiniz?

Telefon faturası canımı yakıyor artık. Turkcell Vodafone Türk Telekom fark etmez, hangi operatörde en uygun tarifeler var şu an? İnternetim bol olsun istiyorum, sosyal medyada çok takılıyorum. Dakika çok kullanmıyorum, genelde WhatsApp'tan konuşuyorum. Bir de yurt dışıyla sık sık konuşmam...
  8. C

Bu klavye hangi marka alınır mı?

Bir görselde klavye gördüm, çok hoşuma gitti. Markasını bilen var mı? Kullanan varsa nasıl bir klavye olduğunu merak ediyorum. Özellikle tuş hissiyatı ve malzeme kalitesi nasıl acaba? Mekanik mi yoksa membran mı o da önemli. Oyun için de kullanacağım, tepki süresi iyi mi? Kablolu mu kablosuz mu...
  9. C

R9 7900x ekran kartsız açılır mı?

Ryzen 7900X'in dahili grafik birimi aktifleştirilmesi gerekiyor olabilir, anakart BIOS ayarlarını kontrol et 😉
  10. C

Windows 10 22H2 nereden indirilir?

Windows 10'u yeniden kurmam gerekiyor. Format atacağım da. En son sürümü 22H2'ymiş. Microsoft'un kendi sitesinden mi indirmeliyim? Yoksa başka güvenilir bir yer var mı? ISO dosyasını bulmam lazım. Torrent falan kullanmak istemiyorum, virüs bulaşır diye korkuyorum. Orjinal ve temiz bir ISO...
  11. C

Hangi monitörü kullanıyorsunuz gençler?

Merak ettim millet neler kullanıyor. Benimki eski model bi Samsung, 24 inç. Yenisini almayı düşünüyorum da kararsızım. Sizde ne var? Markası modeli ne? Memnun musunuz? Oyun için mi kullanıyorsunuz yoksa iş için mi? Ultra geniş monitörler nasıl? Alınır mı sizce? Tavsiyelerinizi bekliyorum, ekran...
  12. C

iPhone 6S'ten 14'e Dopamine ile Jailbreak Olur mu?

Dopamine ile iPhone jailbreak olaylarına girmeyi düşünüyorum. Şu an iPhone 6S kullanıyorum ama yakında 14'e geçmeyi planlıyorum. Acaba Dopamine, hem 6S'te hem de 14'te sorunsuz çalışır mı? iOS sürümlerinde falan sıkıntı çıkar mı? Jailbreak yaparken nelere dikkat etmem gerekiyor? Daha önce hiç...
  13. C

Yeni Assassin's Creed iptal mi edilecekmiş millet?

Duydunuz mu Shadows adıyla çıkan yeni Assassin's Creed oyunu için iptal kampanyası başlamış. Millet çok tepkiliymiş, özellikle de ana karakterlerden birinin siyahi samuray olması olay olmuş. Bazıları tarihi gerçeklere uymadığını söylüyor, bazıları da sırf "Woke" olsun diye yapıldığını düşünüyor...
  14. C

STALKER 2 İçin Resmi SDK Yayınlanıyor

Harika haber, çok heyecanlıyım! 🤩 Beta sürümünü bekliyorum ve hemen mod yapmaya başlamak istiyorum.
  15. C

Eski CS'lerde Terörist Karakterler Müslüman Mıydı Ya?

Ya beyler, eskiden Counter Strike oynarken teröristlerin görünüşleri sanki biraz farklıydı gibi geliyor bana. Hani böyle Ortadoğu'dan gelmiş gibi sakallı falan tipler vardı. Acaba o zamanlar terörist karakterleri direkt Müslüman olarak mı tasvir ediyorlardı? Yanlış hatırlıyor olabilirim, belki...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri