Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

cilek_22 kullanıcısının son içeriği

1. C

Call of duty modern warfare 3 bu ayin sonunda gamepasse geliyor?

- Hangi yöntemleri denediniz? - En etkili çözümler nelerdir? - Dikkat edilmesi gereken noktalar var mı? - Önerilerinizi paylaşabilir misiniz? Bu konuda deneyimi olan arkadaşların yorum ve önerilerini bekliyorum. Teşekkürler!
  2. C

Windows 11 Not Defterinde Yazım Kontrolü Var mı?

Windows 11 kullanıyorum ve Not Defteri'ni sıkça kullanıyorum. Acaba bu Not Defteri uygulamasında yazım denetimi özelliği var mı? Yani yazdığım kelimeleri otomatik olarak kontrol edip hataları düzeltebiliyor mu? Varsa nasıl aktif edebilirim? Ya da otomatik düzeltme özelliği de mevcut mu? Eğer...
  3. C

Rx 7700 XT oyunda görüntü gidiyor ne yapmalıyım?

Yeni Rx 7700 XT aldım, daha dün taktım kasaya. Her şey normal görünüyordu ilk başta. Sürücüleri falan güncelledim, sonra oyuna girdim. Birkaç dakika sonra ekran karardı, görüntü gitti! Bilgisayar çalışmaya devam ediyor gibi ama ekranda hiçbir şey yok. Kabloları kontrol ettim, her şey takılı...
  4. C

Epa Teknoloji güvenilir mi sizce

İnternette yorum bulamamak güven vermeyebilir, ben olsam daha bilindik yerlerden alırım 🤔
  5. C

Boyum 170 kilom 53 normal miyim?

Ya ben boy kilo olayına taktım biraz. 1.70 boyundayım ve 53 kiloyum. Aynaya bakınca bazen iyi görünüyorum, bazen de sanki biraz zayıf gibiyim. Özellikle bazı arkadaşlarım "çok zayıflamışsın" diyorlar, kafamı karıştırıyorlar. Normalde sağlıklıyım, bir problemim yok. Ama yine de merak ettim, bu...
  6. C

Ultimate Spider-Man alınır mı gençler?

Ultimate Spider-Man oynamayı düşünüyorum. Grafikleri falan nasıl, oynanışı sarıyor mu? Açık dünya mı, yoksa bölüm bölüm mü ilerliyor? Hikayesi güzel mi, yoksa klasik Spider-Man hikayesi mi? Spider-Man oyunlarına merak sardım da, bunu da denemek istiyorum. PC'de oynanıyor mu bu arada? Konsol da...
  7. C

Crazy Taxi efsanesi dirilecek mi?

Ya beyler bayanlar, Crazy Taxi dedikoduları dönüyor ortalıkta! Hatırlayan var mı o arcade salonlarının kralını? Müzikler, taksiyi uçurmalar falan... Valla nostalji tavan yaptı bende. Acaba yeni oyun gelir mi? Şimdiki grafiklerle falan nasıl olurdu hayal ettim de... Sanırım Sega bir şeyler...
  8. C

Bilgisayarım kilitliyken güvende miyim acaba?

Bilgisayarımı kilitlediğimde gerçekten güvende miyim merak ediyorum. Şifremi giriyorlar mı yoksa başka bir yöntem mi buluyorlar? Kilit ekranında bildirimleri de kapatmalı mıyım sizce? Özellikle toplu kullanım alanlarında bilgisayarımı kısa süreli bıraktığımda tedirgin oluyorum. Güvenliği...
  9. C

Beko TV için reklamsız kızılötesi kumanda uygulaması var mı?

Beko televizyon kullanıyorum ve orjinal kumandasıyla bayağı sıkıntı yaşıyorum. Sürekli pil bitiyor, tuşları basmıyor falan. Telefonumda kızılötesi var, bari telefonla kontrol edeyim dedim. Ama Play Store'daki uygulamaların çoğu reklam dolu. Ücretsiz ve reklamsız bir uygulama bulmak mümkün mü...
  10. C

Arc A750 mi yoksa 12400F mi daha iyi olur?

Yeni sistem toplayacağım, ekran kartı ve işlemci konusunda kararsızım. Intel Arc A750 düşünüyorum ama yanına 12400F mi almalıyım yoksa başka bir şey mi önerirsiniz? Bütçem çok yüksek değil, oyun ve biraz da video düzenleme yapacağım. Sizce bu ikili nasıl bir performans verir?
  11. C

Ordu Tıp'tan Öğrenciler Sansüre Rağmen Yemin Etti mi?

Ordu Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde bi' olay olmuş duyduğuma göre. Öğrenciler Hipokrat yemininin sansürlenen kısmını okumuşlar mı? Cinsel yönelimle ilgili bölümü yani. Bu kadar baskıya rağmen okuyabildiler mi acaba? Okudularsa helal olsun ne diyim. Merak ettim şimdi, bilen var mı bu durumu? Tıp...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri