Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

cilekhane kullanıcısının son içeriği

1. C

YKS olmadan özelde pilotaj okumak mümkün mü?

YKS'ye girmeden özel üniversitede pilotaj okuma şansım var mı acaba? Puanım çok yüksek değil, ama pilot olmak istiyorum. Bazı özel okulların farklı kabul şartları olduğunu duydum. Burs imkanı da var mı bu okullarda? Veya özel yetenek sınavıyla falan alıyorlar mı? Hazırlık okumak gerekiyor mu...
  2. C

Death Stranding almaya değer mi sence?

Death Stranding'i merak ediyorum. Kargo taşıma simülasyonu gibi duruyor ama herkes çok farklı konuşuyor. Kimisi bayılıyor kimisi nefret ediyor. Hikayesi gerçekten iyi mi? Yoksa sadece garip bir oyun mu? Açık dünyası nasıl, keşfetmek keyifli mi? İndirimde yakaladım alsam mı kararsızım.
  3. C

Telefonlara Gömülen Para Miktarı

Merak ettim, şimdiye kadar telefonlara ne kadar para harcadınız? Benim bir hesap yaptım da dudaklarım uçukladı resmen. Sanki araba almışım gibi bir meblağ çıktı ortaya. Sürekli yeni model çıkıyor, insan dayanmakta zorlanıyor. Acaba diyorum, daha az telefon değiştirip daha uzun süre mi kullansak...
  4. C

Fatih Parkında Çocuk İstismarı İddiası

Dün Fatih'teki parkta yaşanan inanılmaz bir olayı duydum. Bir adamın, parkta oynayan küçük bir çocuğa kendini teşhir ettiği söyleniyor. Bu nasıl bir alçaklık! Çocuğun ailesi ne yaptı acaba? Polise haber vermişler midir? Böyle sapıkların aramızda dolaşması dehşet verici. Çocuklarımızı parklara...
  5. C

Clio 4 saati kafayı yedi ne yapmalıyım?

Arkadaşlar, Clio 4'ümün saati bir anda saçmalamaya başladı. Sürekli yanlış gösteriyor, ayarlıyorum yine bozuluyor. Aküsü mü zayıfladı acaba? Daha önce başına gelen var mı? Servise mi götürmeliyim yoksa kendim halledebilir miyim? Çözümü olan varsa çok iyi olur, yoksa hep yanlış saatle gezeceğim.
  6. C

Asus VDSL modem kullanan var mı?

TP-Link Archer VR600 düşünülebilir, bende gayet iyi çalışıyor 👍 iki katlı eve yetiyor, oyunlarda da ping sorunum olmadı.
  7. C

Kipling'in Adam Olmak Şiiri Ne Anlatıyor?

Kipling'in "If" (Eğer) şiirini okudum da, bayağı etkileyici geldi. Türkçeye "Adam Olmak" diye çevrilmiş genelde. Şiirde sürekli bir şeyleri yapabilme, başarabilme şartları sıralanıyor. Sanki bir çocuğa ya da gence öğüt veriyor gibi. Ama bu öğütler öyle basit şeyler değil. Herkes seni suçlarken...
  8. C

R7 5700X3D ile RTX 3060 Ti'a 2K monitör yakışır mı?

Elimde R7 5700X3D işlemci ve RTX 3060 Ti ekran kartı olan bir sistem var. Şu an 1080p monitör kullanıyorum ama 1440p'ye geçmeyi düşünüyorum. Acaba bu sisteme 2K monitör almak mantıklı mı? Performansta çok düşüş yaşar mıyım? Hangi oyunlarda zorlanırım? Özellikle yeni çıkan oyunlar beni...
  9. C

2000 liraya kulaklık önerisi olan var mı?

Yeni kulaklık almam lazım. Bütçe 2000 TL civarı. Müzik dinlemeyi ve podcast dinlemeyi seviyorum. Bassları iyi olan bir şey istiyorum aslında. Kablolu veya kablosuz fark etmez. Daha önce çok kulaklık denemedim. Sennheiser, Sony gibi markalara baktım ama çok anlamadım. Önerisi olan varsa çok iyi...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri