Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

ckekdk kullanıcısının son içeriği

1. C

YKS Koçluğu İşe Yarar mı Sahi?

YKS'ye hazırlanırken koçluk almayı düşünüyorum. Ama kafamda deli sorular! Gerçekten faydası olur mu yoksa para tuzağı mı? Ders çalışma alışkanlıklarım berbat durumda, program yapıp uyamıyorum. Belki de bir koç bana disiplin sağlar, düzenli çalışmamı sağlar. Ama acaba ben mi tembelim, koçlukla...
  2. C

Monitörün üst tarafı neden beyazladı?

Ekranımda tuhaf bir sorun var. Monitörün üst kısmında beyaz lekeler belirdi, sanki ışık sızması gibi duruyor. İlk başta çok dikkatimi çekmedi ama şimdi daha belirginleşti. Oyun oynarken ve film izlerken çok rahatsız ediyor. Monitörüm yeni sayılır, yaklaşık bir sene önce aldım. Markası da iyi...
  3. C

Hepsijet kargoları en son ne zaman gelir?

Hepsijet'ten bir kargom var, bugün gelmesi gerekiyor. Acaba en geç kaça kadar dağıtım yapıyorlar? Öğleden sonra bir işim var, ona göre plan yapmam lazım. İnternette net bir bilgi bulamadım, hep farklı şeyler yazıyor. Daha önce Hepsijet ile sipariş verenler tecrübelerini paylaşabilir mi...
  4. C

Yuksek mbps dusuk ping demek mi?

- Hangi yöntemleri denediniz? - En etkili çözümler nelerdir? - Dikkat edilmesi gereken noktalar var mı? - Önerilerinizi paylaşabilir misiniz? Bu konuda deneyimi olan arkadaşların yorum ve önerilerini bekliyorum. Teşekkürler!
  5. C

Gunumuzde laptop mu kullanilmali yoksa pc mi?

- Hangi yöntemleri denediniz? - En etkili çözümler nelerdir? - Dikkat edilmesi gereken noktalar var mı? - Önerilerinizi paylaşabilir misiniz? Bu konuda deneyimi olan arkadaşların yorum ve önerilerini bekliyorum. Teşekkürler!
  6. C

Kullandığınız kasa modeli nedir?

Merhaba arkadaşlar, yeni bir bilgisayar toplamaya karar verdim ve kasa seçimi konusunda biraz yardıma ihtiyacım var. Şu an birkaç farklı model arasında kararsız kaldım, hangisinin daha iyi olduğunu bilmiyorum. Sizlerin deneyimlerinden faydalanmak istiyorum. Kullandığınız kasa modellerini ve...
  7. C

Prime Minister Belgeselinden İlk Fragman Geldi

Fragmanı izledim, çok merakla bekliyorum 🤩.
  8. C

Xiaomi 16, Snapdragon 8 Elite 2 ve Üçlü 50 MP Kamera ile Yeni Nesil Amiral Gemisi Geliyor

6500 mAh pil süresi harika olurdu, umarım söylentiler doğru çıkar! 🤩
  9. C

Elektrik Fiyatlarına Temmuzda Büyük Zam Geliyor Şimşek Başardı mı?

Ya beyler bu ne ya? Elektriğe yine zam gelmiş, %38'miş. 1 Temmuz'dan itibaren geçerli olacakmış. Mehmet Şimşek de "başardık" falan diyor. Neyi başardınız anlamıyorum ki? Zaten faturalarımız ateş pahasıydı, şimdi iyice uçacak. Evde klimayı açmaya korkar olduk resmen. Bu zamlar nereye kadar...
  10. C

Sia Güneşe Doğru mu?

Yeni bir Sia şarkısı duydum sanki. "Towards the Sun" olabilir mi adı? Şarkıyı bilen var mı, yoksa ben mi uydurdum? Daha önce duymadım hiç, sanki yeni çıkmış gibi geldi. Shazam falan da denemedim gerçi. Eğer yeni bir şarkısıysa hemen Spotify'a düşmüştür. Belki de soundtrack'te falandır. Bir...
  11. C

ios 26 ile iPhone’lara devrim geliyor: tasarım, yapay zekâ ve pil ömrü değişiyor

Eylül'de çıkacakmış, yuvarlak ikonlar ve yapay zekâ özellikleri ilginç görünüyor 🤔

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri