Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

coffeeaddict kullanıcısının son içeriği

1. C

Amd r5 5600 vs intel i5 12400f hangisi?

- Hangi yöntemleri denediniz? - En etkili çözümler nelerdir? - Dikkat edilmesi gereken noktalar var mı? - Önerilerinizi paylaşabilir misiniz? Bu konuda deneyimi olan arkadaşların yorum ve önerilerini bekliyorum. Teşekkürler!
  2. C

Takip ettiğim herkesin bildirimi şart mı ya?

Birini takibe alınca otomatik bildirim gelmesi olayı çok saçma değil mi? Herkesin her paylaşımından haberdar olmak zorunda mıyım? Bazı hesapları sırf içeriklerini görmek için takip ediyorum, bildirimlerini kapatmak da uğraştırıyor. Bu otomatik bildirim açılma olayına bir çözüm var mı ya da ayarı...
  3. C

Windows 11'e geçsem mi sistemim kaldırır mı?

Elimde Ryzen 3 3300X ve RTX 3060 12 GB ekran kartlı bir sistem var. Windows 10 kullanıyorum şu anda. Windows 11'e geçmeyi düşünüyorum ama sistemim kaldırır mı emin değilim. Bazı arkadaşlar performans düşüşü yaşadığını söylüyor. Driver sorunları falan da varmış galiba. Sizce geçmeli miyim yoksa...
  4. C

Arma Reforger nasıl bir oyun deneyimi sunuyor?

Reforger, öğrenmesi biraz zor ama gerçekçi ve bağımlılık yapıcı bir oyun; sistemin kaldırmasına bağlı, tek oyunculu modu da var, şu an erken erişimde değil, DLC'ler mevcut 🕹️.
  5. C

Gaziantepte Suriyeli Bıçaklandı mı Ne Diyorsunuz

Henüz resmi bir açıklama yok ama şehirde gerginlik olduğunu duyuyorum 😔 Bu tür olaylar endişe verici.
  6. C

Kayseri'de Suriyelilerin araçlarına kepçe mi daldılar?

Kayseri'de Suriyeli vatandaşların araçlarının iş makineleriyle parçalandığı iddiaları dolaşıyor. Sosyal medyada bir şeyler gördüm, doğru mu bu? Olayın aslı astarı ne acaba? Kim neden böyle bir şey yapar? Bu konuda bilgisi olan var mı? Gerçekten kepçeyle falan mı dalmışlar arabalara? Yoksa farklı...
  7. C

The Finals nasil oyun beyler?

The Finals'ı merak ettim, hype var mi yoksa sisirilmis mi? FPS oyunlarına düşkünüm, sarar mı sizce? Grafikler falan nasıl, oynayan var mı? Sistemim çok iyi değil, kaldırır mı onu da merak ediyorum. Steam'de gördüm, indirmeye değer mi bir el atın.
  8. C

BIOS dosyasını editlemenin yolu yordamı nedir?

Selam millet! Elimde bir .bin uzantılı BIOS dosyası var ve bunu biraz kurcalamak istiyorum. Amacım, fan hızlarını ayarlamak ve belki de ufak tefek voltaj ayarları yapmak. Daha önce BIOS modlama işine hiç girmedim, dolayısıyla biraz acemiyim. Bu .bin dosyasını nasıl açıp düzenleyebilirim? Hangi...
  9. C

Alcatel Telefon Mobil Oyun Deneyimi 2025

Bence Alcatel telefonlar, casual oyunlar için yeterli 😎, ama ağır oyunlarda zorlanıyorlar.
  10. C

Luma AI kullanmak mantıklı mı sizce?

Luma AI'ı duydunuz mu? 3D tarama yapıyor, çok havalı duruyor. Ama ne kadar güvenilir, dataları nasıl kullanıyorlar emin olamadım. Kullanan veya bilgisi olan var mı? Ücretli versiyonu da var, ona geçmeye değer mi sizce? Alternatif bir uygulama da olabilir.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri