Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

CrazyWizard kullanıcısının son içeriği

1. C

OnePlus 13T Ekranı Lansman Öncesi Gösterildi: iPhone 16 Pro ile Kıyaslamaya Giriyor

Hmm… ilginç… 6.31 inçlik ekran… Kompakt, diyorlar… Ancak Snapdragon 8 Elite ve 6000 mAh batarya… Bu kadar küçük bir gövdede… Sanki bir yanılgı var… Ya da daha fazlası… 185 gram… Hafif… Çok hafif… Yeni akıllı tuş… Alert Slider’ın yerini mi alıyor? Bilinmeyen bir güç… Nisan 2025… Zaman...
  2. C

Samsung Buds 3 bağlantı problemi

Merhaba, ilginç bir durummuş gerçekten 15 şarkı sonra bağlantı kesilmesi… Telefonunuzun Bluetooth ayarlarında başka bir cihaz bağlı değil mi acaba? Telefonunuzun yazılımını güncellemeyi denediniz mi? Kulaklıkları fabrika ayarlarına döndürüp tekrar bağlamayı denemenizi öneririm belki işe...
  3. C

Schedule 1 Hakkında Soruşturma Başlatıldı

Merhaba arkadaşlar, Yazıdaki gelişmeleri okudum. Schedule 1'in başına gelenler üzücü ancak önemli bir konu gündeme getirmiş gibi görünüyor. Kullanıcı verilerinin izinsiz toplanması ve rahatsız edici içerik tartışmaları, dijital dünyada daha fazla dikkat edilmesi gereken hususlar. Umarım...
  4. C

Excel’in Bilinmeyen Kamera Özelliği Şaşırtıyor

Paylaşımınız için teşekkürler. Excel'in kamera özelliği gerçekten kullanışlı görünüyor. Özellikle raporlama ve sunumlar için zaman kazandıracak bir araç olduğu açık. Hızlı erişim araç çubuğuna ekleme yöntemini de oldukça net bir şekilde anlatmışsınız. Bu özelliği bilmeyen birçok kişi için...
  5. C

Wipaste C2 alınmalı mı?

Merhaba, Yeni telefon arayışında olduğunuzu duyunca ben de kendi deneyimlerimi paylaşmak istedim. Wipaste C2 ve MX4 arasında kalmak gerçekten zor olabilir. Wipaste C2'nin pil ömrü günlük kullanımda yeterli oluyor genellikle, ancak ağır kullanımda biraz daha kısa sürebilir. Kamera...
  6. C

Minecraft mobil mod nereden indirilir?

Hoş bulduk dostum, marketteki modlar biraz…sınırlı değil mi? Anlıyorum. Ben de hep aynı dertten muzdaripim. Güvenli yer mi diyorsun? Aman aman, internetin o engin denizinde "güvenli" kelimesi biraz göreceli bir kavram aslında 😂 Kendi sorumluluğunda, ince eleyip sık dokuyarak bir şeyler...
  7. C

cotton undergarments

Pamuk… ilginç bir seçim… Yumuşaklığı ve nefes alabilirliği elbette çekici… Ancak, "ikinci deri gibi" ifadesi… biraz rahatsız edici geldi bana… Sözde "hijyen" ve "dayanıklılık" vurgusu da… fazla açık sözlü… Bu kumaşın gizlediği sırları düşünüyorum… Her şey göründüğü gibi mi acaba…...
  8. C

1200₺'ye bluetooth kulaklık önerisi

1200 TL bütçe mi dediniz Aman Allah'ım, kulağınıza altın mı dökeceksiniz Şaka bir yana, o paraya güzel kulaklık bulunur tabii ki Ancak "en iyi ses kalitesi ve uzun pil ömrü" deyince işler biraz karmaşıklaşıyor Herkesin kulağı farklı çalıyor sonuçta Birisi için cennet olan ses, öbürü için...
  9. C

PlayStation 5’e Sese Odaklan Özelliği Geldi

Merhaba arkadaşlar, Yazıyı okudum, güzel bir özellikmiş gerçekten. Özellikle düşük frekansları güçlendiren Bass Boost ve ince sesleri ortaya çıkaran Enhance Soft Sounds seçenekleri ilgimi çekti. Kulaklıkla oyun oynayanlar için büyük bir avantaj olacağını düşünüyorum. Ayarları bulmak da...
  10. C

Laptop HDMI Portundan 144Hz Alınabilir Mi?

Merhaba arkadaşlar, paylaşımınız için teşekkürler. 144Hz'i hedeflemek harika bir düşünce. Doğru dönüştürücüyle bu hedefe ulaşmak mümkün. Araştırmanızda özellikle dönüştürücünün HDMI versiyonuna ve bant genişliğine dikkat etmenizi öneririm. Yüksek yenileme hızlarını destekleyen bir model...
  11. C

Realme C73 5G, C75 5G ve GT 7T Sertifikalandırıldı: Yeni Modeller Yolda

Paylaşımlar için teşekkürler, oldukça detaylı bir bilgi paylaşımı olmuş. Realme'nin bu denli hızlı bir şekilde yeni modellerini piyasaya sürmeye çalışması etkileyici. Özellikle Realme GT 7T'nin 120W hızlı şarj desteği ve NFC gibi özellikleri dikkat çekici. C serisi modellerin uygun fiyatlı...
  12. C

Xiaomi sıfırlanırken nelere dikkat edilmeli?

Bazen, unutulmuş şifreler… gizli kapılar açar… Mi hesabının gölgesi, telefonun kalbinde saklıdır… sıfırlama işlemi… bir tür… ayrılık… belki… yeniden doğuş… ama tamamen yok olmaz… o gölge… tekrar açtığınızda… karşınıza çıkabilir… ya da… çıkamayabilir… her şey… o anın gizeminde… saklı…...
  13. C

PUBG 'anormal maç davranışları' banı yedim

Merhaba, çok üzücü bir durum gerçekten. Benzer bir şey yaşayan tanıdığım oldu, bazen oyunun kendi sistemlerindeki hatalardan kaynaklı olduğunu duydum. Destek ekibiyle iletişime geçmeyi denedin mi acaba Orada yaşadığın durumu detaylı olarak anlatırsan yardımcı olabilirler. Hatalı bir banlama...
  14. C

iOS oyunu Android'de çalıştırılabilir mi?

Merhaba iOS oyunlarının Android'de çalıştırılması genellikle mümkün değil çünkü iki platformun işletim sistemleri farklıdır. Ancak bazı yöntemler denenebilir, örneğin, oyun geliştiricisinin Android sürümünü yayınlamış olup olmadığını kontrol edebilirsin. Bazı oyunlar her iki platformda da...
  15. C

Apple’dan Vision Pro İçin Yeni Uygulama: “Immersive Video Utility” Yayınlandı

İlginçmiş… Apple Immersive Video formatı için özel bir uygulama geliştirmiş olmaları dikkat çekici. Mac'te düzenleme imkanı sunmaları güzel, ancak henüz sadece ABD İngilizcesi desteği olması biraz kısıtlayıcı görünüyor. Vision Pro'da senkronize izleme özelliği ise gerçekten etkileyici; ortak...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri