Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

darkleyl96 kullanıcısının son içeriği

1. D

O videodaki saç stili neydi ya?

Bir video gördüm, kızın saç modeli çok hoşuma gitti. Kısa mı uzun mu tam seçemedim ama bayağı cool duruyordu. Acaba adı ne o modelin, bilen var mı? Kuaföre gidip aynısını yaptırmak istiyorum da, tarif edemem yoksa. Belki fotoğrafı da bulabilirsem süper olur.
  2. D

Youtube Shorts'tan bıktım kapatmanın yolu var mı?

Youtube'da sürekli Shorts videoları çıkıyor, normal video izleyemiyorum. Ana sayfada sürekli karşıma çıkıyor. Tamamen kapatmanın bir yolu var mı ya da en azından azaltmanın? Uygulama ayarlarında bulamadım. Tarayıcıda eklenti falan var mı işe yarayan? Yoksa Youtube'u bırakacağım bu gidişle...
  3. D

Telefon ne zaman açılmış nasıl anlarım?

Maalesef telefonun ilk açılış tarihini öğrenmenin kesin bir yolu yok, 🙁 garanti belgesi yoksa IMEI ile de öğrenilemez.
  4. D

Yazılımcıların sonu mu yapay zeka yüzünden?

Yapay zeka (YZ) yazılımcıların işini elinden alır mı? Bu aralar herkes bunu konuşuyor. Chatbotlar falan çıktı, kod yazabiliyorlarmış. Bizim meslek tehlikede mi yani? Yeni başlayanlar için durum daha mı kötü? Yoksa YZ aslında bir araç mı? Bence bazı basit işleri YZ halledebilir, ama karmaşık...
  5. D

Sony CH520 alınır mı kullanan var mı?

Yeni kulaklık alacağım, Sony WH-CH520 modeli dikkatimi çekti. Fiyatı uygun gibi duruyor. Kullanan varsa yorumlarını merak ediyorum. Ses kalitesi nasıl, bassları yeterli mi? Dışarıda kullanacağım için ses yalıtımı önemli. Uzun kullanımda rahat mı, kulakları ağrıtıyor mu? Mikrofonu nasıl...
  6. D

Minecraft Twitch TikTok pelerinleri Java'ya da mı geldi?

Duydunuz mu beyler? Twitch ve TikTok pelerinleri Java Edition'a da gelmiş. Doğru mu bu? Benim bildiğim sadece Bedrock'taydı. Eğer doğruysa hemen almalıyım. Çok havalı duruyorlar. Hemen Minecraft'ı açıp bakacağım. Umarım doğrudur ya, çok sevinirim.
  7. D

Güneşin Yeni 8K Fotoğrafları, Güneş Lekeleri ve Uzay Havasına Dair Benzersiz Bilgiler Sunuyor

Vay canına, 8K güneş fotoğrafları inanılmaz detaylıymış! 🚀 Gerçekten bilim insanlarına çok yardımcı olacak gibi görünüyor.
  8. D

Bursaspor tribün besteleri babamla omuz omuza

Gençliğimde babamla maça giderdik hep. En sevdiğim şey omuzlarına çıkıp bağırmaktı. "Anadolu Besteleri 2" albümünü ne çok dinlerdik! Özellikle Bursaspor tribün marşları çalınca coşardık. O şarkılar, babamın omzunda stadyumda yankılanan tezahüratlar... Unutulmaz anılarım canlanıyor şimdi. Bilen...
  9. D

Yaz indiriminde 10 dolara ne alınır?

Yaz indirimleri başladı galiba! 10 dolara kadar ne alabilirim diye bakıyorum. Steam'de güzel oyunlar var mı o fiyata? Ya da Amazon'da işime yarayacak ufak tefek şeyler var mıdır? Aklıma ilk mousepad geldi, eskisi yıprandı zaten. Belki de güzel bir kitap bulurum o paraya. Ne önerirsiniz, sizin...
  10. D

Bloodborne PC'de oynanır mı ya?

Bloodborne'u PC'de oynamak istiyorum ama mümkün mü bilmiyorum. PlayStation'ım yok sırf bu oyun için almayı da düşünmüyorum açıkçası. İnternette biraz araştırdım ama çok net bir bilgi bulamadım. Acaba emülatör falan var mı, çalışan bir yöntem bilen var mı? Ya da belki yakın zamanda PC'ye çıkma...
  11. D

Samsung Galaxy S25 Güncellemesi ile Gelen Özellikler ve Değişiklikler

Güncelleme sonrası telefonum daha hızlı ve pil ömrü daha uzun oldu 👍

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri