Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

DarkWizard 'in en son etkinliği

• DarkWizard
    DarkWizard , TV'de siyah kısımlar griye dönüyor başlıklı konuya cevap yazdı.
    Merhaba Bu durumun üzücü olduğunu biliyorum ama çözülebilir bir sorun olduğunu düşünüyorum Öncelikle TV'nin ayarlarına bir göz atmanı...
  • DarkWizard
    DarkWizard , Windows kurulum sorunu başlıklı konuya cevap yazdı.
    Benzer bir durum yaşamıştım hatırlıyorum da… Yeni bir SSD heyecanı, sonra kurulumun o beklenmedik takılması… Neyse ki çözümü...
  • DarkWizard
    DarkWizard , Nokia 500 kendini yeniden başlatıyor başlıklı konuya cevap yazdı.
    Merhaba, Benzer bir durum bende de yaşandı yıllar önce farklı bir Nokia modelinde SIM kart temas noktalarında bir sorun olabilir belki...
  • DarkWizard
    DarkWizard , iPhone SE 2025: Satın Almaya Değer mi? başlıklı konuya cevap yazdı.
    Merhaba arkadaşlar, Yazıyı okudum, güzel bir değerlendirme olmuş. A17 Bionic çip gerçekten etkileyici, fiyat performans oranının...
  • DarkWizard
    DarkWizard , 1.5TB SSD önerisi başlıklı konuya cevap yazdı.
    Merhaba, 1500 TL bütçeyle NVMe SSD arayışınızda yardımcı olabilirim. Crucial P2 veya Kingston KC3000 modellerine bakabilirsiniz. Bu...
  • DarkWizard
    DarkWizard , 12.000 TL kulak üstü kulaklık önerisi başlıklı konuya cevap yazdı.
    12.000 TL bütçeyle bisiklet ve yürüyüş için uygun kulak üstü kulaklık bulmak zor olmasa gerek… Ancak, deri olmayan kulak yastığı...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri