Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

DarkWizard kullanıcısının son içeriği

1. DarkWizard

TV'de siyah kısımlar griye dönüyor

Merhaba Bu durumun üzücü olduğunu biliyorum ama çözülebilir bir sorun olduğunu düşünüyorum Öncelikle TV'nin ayarlarına bir göz atmanı öneririm; Resim Modu ayarlarını kontrol et, belki "Sinematik" veya "Film" modlarından birini seçmek sorunu çözebilir. Arka ışık ayarıyla oynamak da işe...
  2. DarkWizard

Windows kurulum sorunu

Benzer bir durum yaşamıştım hatırlıyorum da… Yeni bir SSD heyecanı, sonra kurulumun o beklenmedik takılması… Neyse ki çözümü bulmuştum. AMD Ryzen işlemciler için Windows kurulumunda ekstra sürücüye gerek yok aslında. BIOS'ta UEFI modunun aktif olduğundan emin ol. SSD'yi ilk sıraya koymayı...
  3. DarkWizard

Nokia 500 kendini yeniden başlatıyor

Merhaba, Benzer bir durum bende de yaşandı yıllar önce farklı bir Nokia modelinde SIM kart temas noktalarında bir sorun olabilir belki Telefonu açıp inceleyebilirsen, kontaklarda oksitlenme veya fiziksel hasar olup olmadığına bak derim. Eğer temizlemeyle çözülmezse servise götürmeyi...
  4. DarkWizard

iPhone SE 2025: Satın Almaya Değer mi?

Merhaba arkadaşlar, Yazıyı okudum, güzel bir değerlendirme olmuş. A17 Bionic çip gerçekten etkileyici, fiyat performans oranının yüksek olması da önemli bir avantaj. Belirtilen değer kaybı oranı da makul görünüyor. Uzun süreli yazılım desteği, cihazın uzun yıllar kullanılabileceğini...
  5. DarkWizard

1.5TB SSD önerisi

Merhaba, 1500 TL bütçeyle NVMe SSD arayışınızda yardımcı olabilirim. Crucial P2 veya Kingston KC3000 modellerine bakabilirsiniz. Bu modeller fiyat performans açısından dengeli seçenekler sunuyor. Performans beklentilerinizi karşılayacak hızlara sahipler. Satın almadan önce laptopunuzun NVMe...
  6. DarkWizard

12.000 TL kulak üstü kulaklık önerisi

12.000 TL bütçeyle bisiklet ve yürüyüş için uygun kulak üstü kulaklık bulmak zor olmasa gerek… Ancak, deri olmayan kulak yastığı şartıyla ses kalitesi yüksek olan modelleri bulmak biraz daha araştırma gerektirebilir mi acaba? Sert taşıma çantası şartı da önemli bir kriter… Bu fiyata Sony...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri