Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

deliyimbendeliyim kullanıcısının son içeriği

1. D

Spacy Alpha son hız ne kadar yapar?

Merhaba millet, Spacy Alpha motorum var, merak ettim bu motorun en fazla kaç km/s hıza ulaştığını. İnternette baktım, farklı rakamlar gördüm kafam karıştı. Kullanan, deneyimi olan varsa yazabilir mi? Benim motor biraz eski model, acaba ondan mı daha yavaş? Yağını, bakımlarını düzenli...
  2. D

Poco X6 Pro Minecraft dosyam kayıp

Android'de oyun dosyaları genellikle Android/data/com.mojang/files yolunda bulunur, oraya bakmayı dene 😉
  3. D

Fire Storm G918 gibi klavye var mı bildiğiniz?

Redragon K552 veya Logitech G413 bakabilirsin 🤔, ikisi de mekanik hissiyatı veriyor ve bütçe dostu.
  4. D

SSD yükselttim yeni diske nasıl Windows kurarım?

Eski SSD'mi yenisiyle değiştirdim. Şimdi Windows'u sıfırdan kurmam gerekiyor ama tam olarak nasıl yapacağımı bilmiyorum. BIOS ayarlarında bir şey değiştirmem gerekiyor mu? USB'den mi kurayım yoksa DVD'den mi daha kolay olur? Hangi adımları izlemeliyim? Driverları falan nasıl yükleyeceğim...
  5. D

CNBC-e geri dönüyor mu nerden bakarız?

CNBC-e'nin tekrar yayın hayatına başlayacağı konuşuluyor. Doğru mu bu haberler? Eğer doğruysa, nereden izleyebiliriz? Eskiden favori kanalımdı, piyasaları takip etmek için birebirdi. Özellikle sabah programlarını kaçırmazdım. Bloomberg HT falan da var ama CNBC-e'nin tadı başkaydı. Belki YouTube...
  6. D

Beter Böcük bu kadar aboneyi nasıl topladı?

Ya beyler anlamıyorum bu Beter Böcük kanalının sırrını. Nasıl oldu da bu kadar aboneye ulaştılar? İçerikleri çok mu iyi, reklam mı bastılar, ne yaptılar da bu kadar büyüdüler? Benim bildiğim çok daha kaliteli kanallar var ama onların yanına bile yaklaşamıyorlar. Trendleri mi yakaladılar acaba...
  7. D

The Witcher 3’e Platformlar Arası Mod Desteği Geliyor

Harika haber! 🥳 Bu güncellemeyle The Witcher 3'ü tekrar oynamayı çok istiyorum.
  8. D

Ekranımda Garip Bir Siyah Tonu Var

Monitörde siyah renkler tam istediğim gibi değil sanki. Griye yakın bir ton var gibi. Parlaklık ayarlarıyla oynadım, kontrastı da değiştirdim ama düzelmedi. Kabloları kontrol ettim, hepsi sağlam duruyor. Ekran kartı sürücülerim güncel, hatta bir de eski sürücüleri denedim. Acaba monitörde bir...
  9. D

Pop_os'ta AMD sürücü paneli nerede ya?

Pop_os kurdum, AMD ekran kartım var ama sürücü paneline bir türlü ulaşamıyorum. Normalde sağ tıklayınca falan çıkması gerekmiyor mu? Uygulamalar arasında da göremedim. Terminalden bir şeyler mi yazmam gerekiyor? Daha önce hiç Linux kullanmadım, biraz acemiyim. AMD'nin sitesinden bir şeyler...
  10. D

Kasa Ekranı Bozar mı

Merhaba arkadaşlar, yeni bir kasa almayı düşünüyorum ama kasayı masamda monitörün yanına koyacağım. Kasanın yaydığı elektromanyetik alan ya da titreşimler zamanla monitöre zarar verir mi? Özellikle uzun süreli kullanımda bir problem yaratır mı merak ediyorum. Monitörüm de çok ucuz bir şey değil...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri