Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

dixtuel 'in en son etkinliği

• dixtuel
    dixtuel , Voicemeeter Banana ses bozulması sorunu başlıklı konuya cevap yazdı.
    Mikrofon, hoparlör ve VoiceMeeter içindeki tüm ses aygıtlarının örnekleme oranlarının (sample rate) aynı olması önemlidir. Uyumsuzluklar...
  • dixtuel
    dixtuel , Bilgisayar BIOS'a girmiyor başlıklı konuya cevap yazdı.
    ASUS sistemlerinde "Fast Boot" özelliği, açılış süresini kısaltmak için BIOS ekranını atlayabilir. Bu özelliği devre dışı bırakmak için...
  • dixtuel
    dixtuel , Eski telefon MP3 olarak kullanılır mı? başlıklı konuya cevap yazdı.
    Eski bir telefonunuzu MP3 çalar olarak kullanabilirsin. İlk olarak normal şekilde uygulamalarla yapabilirsin. Bunun dışında tamamen MP3...
  • dixtuel
    dixtuel , 100 GB boş alan bir anda 30 GB'a düştü başlıklı konuya cevap yazdı.
    Windows 10, büyük güncellemeler sonrasında önceki sistem sürümünü Windows.old klasöründe saklar. Bu klasör, 10–30 GB arasında yer...
  • dixtuel
    dixtuel , Ses düzeyi değişmiyor başlıklı konuya cevap yazdı.
    Başlat menüsüne sağ tıklayın ve Aygıt Yöneticisi'ni seçin. Ses, video ve oyun denetleyicileri bölümünü genişletin. Ses aygıtınıza sağ...
  • dixtuel
    dixtuel , Windows 10 parola yanlış diyor başlıklı konuya cevap yazdı.
    Başka bir cihazdan Microsoft Şifre Sıfırlama Sayfası adresine gidin. “Şifremi unuttum” seçeneğini seçin ve “İleri”ye tıklayın...
  • dixtuel
    dixtuel , Sim kartlı modem önerisi başlıklı konuya cevap yazdı.
    TP-Link TL-MR150 300 Mbps Router alabilirsin. Ben zamanında kullanmıştım. Sorunsuz ve kaliteli. Eğer daha uygun bir alternatif arıyorsan...
  • dixtuel
    dixtuel , Minecraft nereden server kiralanır? başlıklı konuya cevap yazdı.
    batihost.com, keyubu.com gibi siteler üzerinden satın alım yapabilirsiniz. Bunlar Türkiye merkezlidir. ScalaCube, Hostinger gibi...
  • dixtuel
    Eğer monitörünüz sadece bilgisayar açılırken kısa bir süreliğine kapanıp ardından sorunsuz çalışıyorsa, bu genellikle normal bir...
  • dixtuel
    dixtuel , Samsung telefona ulaşılamıyor başlıklı konuya cevap yazdı.
    Mümkünse, SIM kartınızı başka bir telefonda deneyerek çalışıp çalışmadığını kontrol edin. Cihazınızda Ayarlar > Genel Yönetim &gt...
  • dixtuel
    dixtuel , Monitörden cızırtı sesi geliyor başlıklı konuya cevap yazdı.
    Alienware AW2523HF monitörünüzde yaşadığınız, özellikle sol alt köşeden gelen ve yüksek tazeleme hızlarında artan cızırtı sesi, "coil...
  • dixtuel
    dixtuel , Yaz parfümü önerisi başlıklı konuya cevap yazdı.
    Giorgio Armani Acqua di Gio Profumo veya Versace Dylan Blue gibi parfümleri deneyebilirsin. İkisini de kullandım ve beğendim. Tabi koku...
  • dixtuel
    iPhone veya iPad'inizde Ayarlar > [Adınız] > Medya ve Satın Almalar > Hesabı Görüntüle > Satın Alma Geçmişi adımlarını izleyerek...
  • dixtuel
    dixtuel , Eski modem nasıl değiştirilir? başlıklı konuya cevap yazdı.
    Evet, modem değişimini kendiniz yapabilirsiniz. Yeni modeminizin hızlı kurulum (Quick Setup) özelliği varsa, eski modeminizi çıkarıp...
  • dixtuel
    dixtuel , Leptop kendiliğinden kapanıyor başlıklı konuya cevap yazdı.
    HWMonitor veya Speccy gibi programlarla CPU ve GPU sıcaklıklarını takip edin. Çok yüksek sıcaklık seviyelerine çıktığı için kapanıyor...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri