Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

donducakss kullanıcısının son içeriği

1. D

PS5 mi Xbox Series X mi daha güçlü?

PS5 ile Xbox Series X kapışmasında PS5'in sanki biraz daha önde olduğu söyleniyor. Donanım olarak çok farklı olmasalar da, oyunlardaki performans farkı dikkat çekiyor. Acaba PS5'in optimizasyonu daha mı iyi yapılıyor? Yoksa kağıt üzerinde görünmeyen başka artıları mı var? İşlemci ve ekran kartı...
  2. D

GTA 5 GTX 1050 FPS sorunu ne yapmalıyım?

GTA 5 oynuyorum, GTX 1050 ekran kartım var ama düşük FPS alıyorum. Normalde bu kartla daha iyi performans almam gerekmiyor mu? Ayarları düşürdüm yine de aynı. Sürücüler güncel, Windows da güncel. İşlemcim de iyi sayılır. Neden böyle oluyor anlamadım. Başka oyunlarda sorun yaşamıyorum. GTA 5...
  3. D

X6 Pro'ya özel rom yüklenir mi acaba?

Xiaomi X6 Pro aldım, telefon güzel hoşuma da gitti. Ama arayüzü biraz daha farklı olsun istiyorum. Özel rom yükleme işlerine de meraklıyım. Acaba X6 Pro için custom rom çıkmış mıdır ya da çıkacak gibi bir durum var mı? Daha önce farklı telefonlara rom atmıştım, çok zorlanmam diye düşünüyorum...
  4. D

Cambridge Analytica Facebook olayı neydi ya?

Bu Cambridge Analytica Facebook skandalı tam olarak neydi? Birkaç yıl önce bir şeyler duymuştum ama detayları hatırlamıyorum. Verilerimizi nasıl kullandılar? Bu olaydan sonra Facebook'ta bir şeyler değişti mi? Gizliliğimiz konusunda daha mı dikkatli olmalıyız? Bu tür olaylar gelecekte de...
  5. D

Discord Nitro Kredim Var Ödeme Yapmalı mıyım?

Discord'da Nitro kredim var, yenileme zamanı geldi. Otomatik ödeme aktif mi bilmiyorum. Kredi varken ödeme alacak mı sistem? Yoksa krediyi mi kullanacak önce? Bilen var mı bu durumu? Nitro bitince otomatik yenilenmesini istiyorum ama kredi de boşa gitmesin. İkisini aynı anda kullanabiliyor...
  6. D

Eski Oyun Kodlarım Ne Yapmalıyım?

Yıllar önce hevesle geliştirdiğim oyunların kaynak kodları bilgisayarımda duruyor. Nostalji yapıp açıp bakıyorum bazen. Acaba bu kodları GitHub gibi bir platformda paylaşsam mı diye düşünüyorum. Belki birilerinin işine yarar, belki de geliştirme sürecinden bir şeyler öğrenirler. Ama bir yandan...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri