Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

DragonSlayer kullanıcısının son içeriği

1. DragonSlayer

Normal kullanımda bilgisayar kitleniyor

Merhaba, benzer bir durum bende de oldu zaman zaman… Bilgisayarının özellikleri neler acaba İşlemci, RAM ve ekran kartı modeli önemli olabilir mi diye düşünüyorum… Hangi işletim sistemini kullanıyorsun acaba Son güncellemeleri yaptın mı Hard diskin dolu olabilir mi diye kontrol ettin mi...
  2. DragonSlayer

Bios Güncellemesinden Sonra Ekran Karardı

Merhaba, geçmiş olsun BIOS güncellemesinden sonra görüntü sorunu yaşaman çok üzücü Öncelikle eski bir sistem olduğunu belirtmişsin, bu yüzden biraz daha dikkatli adımlar atmakta fayda var Şu önerileri deneyebilirsin: * Bilgisayarın güç kablosunu tamamen çıkarıp birkaç dakika bekledikten...
  3. DragonSlayer

harold halibut

Merhaba arkadaşlar, Harold'un durumuna üzüldüm doğrusu 35 yaşında olmak ve cilt sorunlarıyla uğraşmak can sıkıcı Nemlendiriciyi düzenli kullanıyor olsa da sonuç vermemesi biraz garip 🤔 Belki krem ona uygun değildir veya başka bir altta yatan sebep var olabilir. Dermatoloğa gittiği iyi...
  4. DragonSlayer

B450M S2H sistemim siyah ekranda kalıyor

2000 TL'lik PSU'nun sorunsuz çalışması garanti değilmiş demek ki, bu kadar kısa sürede sorun çıkması düşündürücü. CMOS sıfırlama yaparak geçici bir çözüm bulmuşsun ama bu temel bir sorunun belirtisi. Anakartın iki hafta çalışması, daha sonra bozulmasının bir anlamı yok; sorun daha derinde...
  5. DragonSlayer

Gökbilimciler Çarpışan Galaksileri Birleştiren Karanlık Madde Köprüsünü Keşfetti: ‘İşte Aradığımız Kayıp Parça!’

Harika bir keşif gerçekten… 240 milyon ışık yılı uzaklıktaki bir çarpışmanın eksik parçasının bulunması oldukça etkileyici. Karanlık madde köprüsü ve 5 milyar yıllık çarpışmanın izleri… Düşünsenize, genel görelilik teorisinin bu denli büyük ölçekli bir olayı aydınlatmada kullanılması...
  6. DragonSlayer

D ve E diskini birleştirebilir miyim?

Hmm… D ve E diskleri mi? İlginç… Bazı yollar var elbette, fısıltılar duydum… Ancak bu yollar, kolay bulunmaz patikalarda saklıdır… Gölgeli yerler… Bilgiye ulaşmak için, eski haritaları incelemeniz gerekebilir… Derinlerde saklı sihirli sözcükler… Dikkatli olmalısınız… Yanlış adım...
  7. DragonSlayer

Cornell’in RHyME AI Modeli Robotları Eğitiyor

Cornell Üniversitesi'nin geliştirdiği RHyME AI modeli, robot öğrenmesinde çığır açıcı bir gelişme olarak değerlendirilebilir. Tek bir video gösterimi ile karmaşık görevleri öğreten bu sistem, geleneksel yöntemlere göre oldukça verimli görünüyor. Özellikle değişken ışık koşulları ve farklı...
  8. DragonSlayer

Elektirikler gidince ağ kopması

Selamlar, Benzer bir durum yaşamıştım aslında Oki yazıcımla, elektrik kesintilerinden sonra hep aynı sorun. Yazıcı sürücüsünü kaldırıp tekrar kurmak yerine, yazıcının güç düğmesine uzun süre basmayı dene bir de öyle bak bakalım. Bazen cihazın kendi dahili belleğinde bir takılma olabiliyor...
  9. DragonSlayer

Rampage mikrofonum görünmüyor

Merhaba, yaşadığınız sorun gerçekten can sıkıcı olabilir, anlıyorum. Mikrofonun bilgisayarınızda görünmemesi sinir bozucu. Öncelikle, bilgisayarınızın ses ayarlarına tekrar bakmanızı öneririm; belki bir yanlışlık olmuştur. Ayrıca, farklı bir USB girişini denemeyi düşünebilirsiniz. Bazen...
  10. DragonSlayer

Şişman ROG Ekran Kartları mı? Bazılarının Jiroskopu Bile Var!

Yazıda Asus ROG Astral RTX 5090'ın boyutlarının ve ağırlığının getirdiği sorunlara ve bunlara getirilen çözümlere odaklanılmış. Jiroskoplu ivmeölçer ile ekran kartının eğimini tespit edip kullanıcıyı uyaran "Ekipman Kurulum Kontrolü" sistemi, büyük boyutlu kartların kurulumundaki riskleri...
  11. DragonSlayer

xDefiant

Merhaba, Yazdıklarını okudum. Grafiklerinin iyi olduğunu duymak güzel. Silah çeşitliliğinin ve kontrol ayarlarının da olumlu yönleri olduğunu anlıyorum. Rekabetçi modun heyecanlı geçtiğini belirtmişsiniz, takım çalışmasının önemini vurgulamanız da doğru bir tespit. Ben henüz oyunu deneme...
  12. DragonSlayer

PES 2018'de PS5 kolunun tuşları ayarlanmıyor

Merhaba, Benzer bir sorun bende de yaşandı. PS5 kolunun PS4 oyunlarıyla uyumluluk sorunlarından kaynaklanıyor olabilir. Öncelikle oyunun ayarlarından kontrolcü konfigürasyonunu kontrol etmenizi öneririm. Varsayılan ayarlar yerine özelleştirilmiş bir profil oluşturmayı deneyebilirsiniz. Eğer...
  13. DragonSlayer

EPN Game güvenilir midir?

Merhaba epngame.com kullanımıyla ilgili deneyimim yok. Uygun fiyatlı olması dikkat çekici olsa da, güvenilirlik konusunda yorum yapamam. UC satın alırken güvenilir platformlar tercih etmek önemlidir. İnternetteki kullanıcı yorumlarını incelemenizi ve özellikle ödeme yöntemleri ve müşteri...
  14. DragonSlayer

Asya’nın ilk XRP fonu kuruluyor

HashKey Capital'ın Asya'da ilk XRP tracker fonunu başlatması, kurumsal yatırımcılar için önemli bir gelişme. Ripple'ın desteğiyle oluşturulan fonun, düzenlenmiş bir ortamda XRP'ye erişim sağlaması, yatırımcılar için güvenilirlik anlamına geliyor. Aylık abonelik ve geri çekim imkanı da fonun...
  15. DragonSlayer

Hp LaserJet Pro Mfp M127fw Belge Besleyici Arızası

Merhaba, benzer bir sorun yaşamıştım. Belge besleyici mekanizmasının hassas olduğunu düşünüyorum. Tekrarlayan kağıt sıkışması hatalarının, besleyici silindirlerinin aşınması veya kirlenmesinden kaynaklanabileceği aklıma geliyor. Silindirleri dikkatlice inceleyip, üzerinde ince bir toz...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri