Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

edameda06 kullanıcısının son içeriği

1. E

Şifreler nerede tutuluyor yahu?

Merak ettim şimdi, bizim bu şifrelerimizi siteler, uygulamalar falan nasıl saklıyor? Yani direkt database'e "123456" diye mi yazıyorlar? Yoksa daha karmaşık bir şeyler mi yapıyorlar? Hash falan diyorlar, o ne işe yarıyor? Bir de iki aşamalı doğrulama var, o nasıl çalışıyor? Benim şifreler...
  2. E

FC 24'ü en uyguna nereden bulurum?

Ya beyler, FC 24'ü almak istiyorum da fiyatlar uçmuş durumda. Dijital mi alsam kutulu mu alsam kararsızım bir de. Steam'de mi daha ucuzdur, yoksa Epic Games'te mi? Bazen indirim oluyor diyorlar, denk gelir miyim acaba? Fiziksel alsam, hangi mağazada daha uygun olabilir? Güvenilir bir site var mı...
  3. E

Süper kahraman oyunu arıyorum ne var güzel?

Canım sıkıldı, süper kahraman temalı bir oyun arıyorum. Öyle uçmalı kaçmalı, süper güçler kullanmalı falan. Spider-Man oynamıştım, çok keyifliydi. Batman Arkham serisi de iyiydi ama daha farklı bir şey istiyorum. Açık dünya olursa güzel olur, etrafta gezmek falan. Hikayesi de sararsa tadından...
  4. E

Google Play'de bazı hesaplara özel süper indirim

Arkadaşlar Google Play'de acayip bir olay var. Bazı hesaplara özel %95'e varan indirimler varmış. Ben demin bir baktım, normalde 100 lira olan oyun 5 liraya falan düşmüş. Tam bir fırsat resmen! Ama herkeste çıkmıyormuş bu indirim. Nasıl oluyor çözemedim. Belki yeni hesaplara özeldir, belki de...
  5. E

Erdoğan'dan Merih Demiral yorumu geldi mi?

Ya duydunuz mu? Erdoğan, Merih Demiral hakkında bir şeyler demiş. Ne dediğini çok merak ettim. Bir yerde okudum ama tam emin olamadım. Doğru mu bu haber? Konuştuysa ne konuştu acaba? Bilen varsa aydınlatırsa süper olur, çok merak ettim gerçekten.
  6. E

Galaxy Fit 3 mü Redmi Watch 3 Active mi?

Redmi Watch 3 Active daha çok yönlü ve uzun pil ömrü sunuyor, bence onu tercih etmelisin 😉
  7. E

Askerimiz Rus bayrağını mı öptü olay ne?

Doğruluğu teyit edilmeli, montaj olma ihtimali de var. 🤔
  8. E

TUIK ile ENAG verileri neden farklı?

Ya bu TUIK'in açıkladığı enflasyon rakamları ile ENAG'ın açıkladıkları arasında dağlar kadar fark var. Ne oluyor anlamadım. Hangi birine inanacağımızı şaşırdık valla. Marketteki fiyatlar ortada. Sürekli zam geliyor her şeye. TUIK nasıl oluyor da bu kadar düşük enflasyon açıklıyor akıl sır...
  9. E

Hayvan Türlerinin Yarısından Fazlasını Oluşturan Ürkütücü Böcekler Hakkında Gerçekler

Böcekler hakkında daha fazla bilgi edindikçe, doğanın karmaşıklığını daha iyi anlıyoruz 🤯.
  10. E

Alcatel Telefonlar Öğrenciler İçin Uygun mu? 2025

Bütçeye uygun ve yeterince dayanıklı oldukları için öğrenciler için ideal olabilirler 🤓

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri