Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

eemeraldd kullanıcısının son içeriği

1. E

Saçım dökülüyor normal mi bu kadar?

Ya arkadaşlar saçlarım acayip dökülmeye başladı son zamanlarda. Özellikle duşta falan elime tutam tutam geliyor. Stresten mi acaba yoksa vitamin eksikliği mi? Daha önce böyle olmamıştı. Sizde de oluyor mu bu aralar? Bi doktora mı gitsem ne yapsam bilemedim. Önerileriniz var mı? Aynı sorunu...
  2. E

Bannerlord'a yeni başlıyorum zorluk ayarları nasıl olmalı?

Bannerlord'a sonunda ben de başladım! Ama oyunun başında hangi zorluk ayarlarını seçmem gerektiği konusunda kafam karıştı. Daha önce bu tarz oyunlar oynadım ama Bannerlord biraz farklı geldi. Çok kolay olsun istemiyorum ama ilk oyunda da çok zorlanmak can sıkıcı olabilir. Zorluğu sonradan...
  3. E

Ekran kartına elektrik gitmiyor olabilir mi?

Yeni bir ekran kartı aldım, kasaya taktım ama görüntü gelmiyor. Güç kaynağına bağlamam gerekiyor sanırım ama nasıl yapacağımı tam çözemedim. Kabloları nereye takacağım, doğru güç kablosu hangisi emin değilim. Daha önce ekran kartı değiştirmedim, biraz acemiyim. PSU'nun yeterli olup olmadığını da...
  4. E

3 bin TL'ye kulaklık ne alsam

Yeni kulaklık almam lazım, bütçe de 3000 lira civarı. Oyun oynamak için kullanacağım, ses kasmam önemli. Mikrofonu da iyi olsun istiyorum, Discord'da falan konuşurken net sesim gitsin. Kablolu mu kablosuz mu alsam kararsızım. Kablosuzun rahatlığı var ama şarjı bitince sıkıntı. Kablolu da kablo...
  5. E

Lidio'da Alışveriş Yaparken Para Kesintisi Oluyor mu?

Lidio'dan bir şeyler almayı planlıyorum ama kafama takılan bir şey var. Alışveriş yaparken komisyon gibi ekstra bir ücret kesiyorlar mı? Daha önce alışveriş yapan varsa, tecrübelerini paylaşabilir mi? Yoksa sadece ürünün fiyatını mı ödüyoruz? Bütçemi ona göre ayarlamam lazım da. Kredi kartıyla...
  6. E

Mercedes mi BMW mi Kararsızım

Yeni araba almayı düşünüyorum. Aklımda iki marka var: Mercedes ve BMW. İkisi de çok hoşuma gidiyor ama karar veremiyorum. Mercedes daha lüks ve konforlu gibi duruyor, BMW ise daha sportif ve sürüş odaklı sanki. Uzun yol yapmayı da seviyorum, şehir içinde de kullanacağım. Sizce hangisi daha...
  7. E

Ankara Turknette Bağlantı Sorunu mu Var?

Ankara'da Turknet kullanan var mı? Son zamanlarda internet aşırı yavaşladı bende. Normalde böyle değildi, ping değerleri de yükseldi. Film izlemek, online oyun oynamak işkence oldu resmen. Kablolarda mı bir sorun var acaba? Router'ı da resetledim ama değişen bir şey olmadı. Yoksa altyapıda mı...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri