Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

efsunlumavi kullanıcısının son içeriği

1. E

Dark souls iii ne zaman indirime girer?

- Hangi yöntemleri denediniz? - En etkili çözümler nelerdir? - Dikkat edilmesi gereken noktalar var mı? - Önerilerinizi paylaşabilir misiniz? Bu konuda deneyimi olan arkadaşların yorum ve önerilerini bekliyorum. Teşekkürler!
  2. E

Fifa 24 klavye ile oynanır mı ya?

Klavye ile idare edersin ama gamepad'le çok daha rahat oynarsın, online'da zorlanırsın bence 🤔
  3. E

Sıvı soğutucu aldım anakartımda yeri yok ne yapacağım?

ASUS Prime B450M-K II anakartının muhtemelen 3 pinli veya 4 pinli RGB girişi vardır, dikkatlice bak veya anakart kılavuzuna göz at, yoksa bir RGB hub veya splitter kullanabilirsin 😅
  4. E

Eski iPad 3'e Youtube Yüklenir mi?

Üzgünüm 😔, iPad 3'ün çok eski olması ve iOS 9.3.5'in desteklenmeyi bırakması nedeniyle YouTube uygulamasını yükleyemezsiniz; eski bir tarayıcı veya YouTube alternatif bir site deneyebilirsiniz.
  5. E

Kadınsız İnkılap Altını Çizdiğim Yerler

Kadınların eğitim ve siyasi hayattaki etkisi tartışılırken, ekonomik alandaki rollerinin göz ardı edildiğini düşünüyorum 🤔
  6. E

Boluspor Anadolu Besteleri 3 sanki eski dostlar gibi

Ya bu Boluspor'un Anadolu Besteleri 3 albümü var ya, sanki yıllardır hasret gidermişim gibi hissettim. İlk iki albümü de çok severdim ama bu bambaşka olmuş. Bi' coşku var içinde, bi' enerji var. Şarkılar bildiğimiz Anadolu ezgileri ama modern bir yorum katmışlar. Dinlerken resmen tribünde gibi...
  7. E

Ryzen 5 5600G sistemime ekran kartı önerisi

Yeni bir sistem topladım, işlemci olarak Ryzen 5 5600G kullanıyorum. APU olduğu için şimdilik idare ediyorum ama artık bir ekran kartı almam lazım. Bütçem çok yüksek değil, orta seviye bir kart düşünüyorum. Daha çok oyun oynayacağım, 1080p çözünürlükte akıcı bir deneyim istiyorum. Hangi ekran...
  8. E

Thinkpad X270'de Intel ME A7 hatası nedir bu?

Lenovo Thinkpad X270 kullanıyorum. Açılırken Intel ME A7 hatası veriyor. Ne olduğunu anlamadım. Bilgisayarı açıp kullanabiliyorum ama bu hata sürekli ekrana geliyor. BIOS'u güncellemeyi denedim, yine aynı. Intel Management Engine Driver'ı da güncelledim ama sorun devam ediyor. Garanti süresi...
  9. E

Nixxes oyunlarına FSR 3.1 geldi mi acaba?

Nixxes'in oyunlarına FSR 3.1 güncellemesi geldi mi bilgisi olan var mı? Spider-Man ve Horizon gibi oyunları merak ediyorum. Performans artışı ve görüntü kalitesi iyileşmesi bekliyorum. Test eden olduysa yorumlarını merak ediyorum. Reddit'te falan bir şeyler okudum ama net bir bilgi bulamadım...
  10. E

Aklınızda Kalan İlginç Detaylar Neler?

Geçenlerde aklıma bir bilgi geldi, çok şaşırmıştım. Sizin de böyle "Vay be!" dediğiniz, öğrendiğinizde sizi çarpan bilgiler var mı? Mesela uzayla ilgili olabilir, tarihten olabilir, hayvanlarla ilgili ilginç bir şey de olabilir. Aklınızda kalan ve paylaşmak istediğiniz ne varsa yazın. Belki ben...
  11. E

Type C dönüştürücüyle HDD bağlantısı gidip geliyor

Arkadaşlar merhaba, yeni bir harici HDD aldım. USB Type-C dönüştürücü ile kullanıyorum ama sürekli bağlantı kopuyor. Direkt USB portuna taktığımda sorun yok, sadece dönüştürücüyle olunca yapıyor. Dönüştürücü bozuk olabilir mi acaba? Başka bir dönüştürücü denesem düzelir mi sizce? HDD'nin güç...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri