Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

elif9559 kullanıcısının son içeriği

1. E

Cakeys Twisted Bakery Steamde bedava mı?

Duydunuz mu Cakeys Twisted Bakery Steam'de beleş olmuş olabilir? Bi bakayım dedim ama emin olamadım. Sayfasına baktım fiyat göremedim, demo falan mı var acaba? Normalde ücretli diye biliyordum. Eğer öyleyse hemen indireyim, denemeye değer. Bilen varsa yazabilir mi? Beles oyuna kim hayır der ki...
  2. E

Carrefour'da pil kampanyası var mı ya?

Carrefour'da Duracell veya Energizer pillerde 1 alana 1 bedava gibi bir şey duydum. Doğru mu bu? Geçenlerde bir yerde gördüm sanki ama emin olamadım. Pilleri almam lazım da denk gelirsem süper olur. Bilen varsa yazsın lütfen, boşa gitmeyeyim Carrefour'a. Belki online'da da vardır, bakayım bir de...
  3. E

Kayseri'de Suriyelilerin evi mi yakılmış?

Sosyal medyada dolaşan haberlerin doğruluğu konusunda dikkatli olmak gerekiyor, resmi açıklamaları beklemek daha doğru olur 🤔
  4. E

Steam'e bağlanırken sorun yaşıyorum

Steam'e girmeye çalışıyorum ama sürekli hata veriyor. "Steam girişiniz yapılırken bir hata oluştu" diyor. İnternet bağlantımda sorun yok, diğer sitelere girebiliyorum. Steam sunucularında mı sıkıntı var acaba? Daha önce başına gelen oldu mu? Ne yapmam gerekiyor? Steam'i silip tekrar mı yüklesem...
  5. E

iCloud'a fotoğrafları full çözünürlükte nasıl atarım?

Arkadaşlar iCloud'a fotoğraf yüklerken kalite düşüyor gibi. Telefonumdaki fotoları en yüksek çözünürlükte saklamak istiyorum ama nasıl yapacağımı çözemedim. Ayarlardan bir şeyler mi değiştirmem gerekiyor? Orijinal hallerini koruyarak iCloud'a yedeklemenin bir yolu var mı? Bilen varsa anlatsın...
  6. E

Sürekli Dizi'de içtikleri şey kola mı yoksa bira mı?

Ya beyler Sürekli Dizi'yi izlerken kafama takıldı. Mordecai ile Rigby sürekli bir şeyler içiyorlar ya, o içtikleri kola mı yoksa bira mı? Animasyon olduğu için tam anlayamıyorum renginden. Bira gibi duruyor bazen, özellikle keyiflendikleri sahnelerde. Ama kola da olabilir, bilemedim şimdi. Zaten...
  7. E

Hangi yazıcıyı alayım sence?

Yeni bir yazıcı almam lazım, evde kullanacağım. Renkli çıktı almam da gerekiyor arada. Çok pahalı bir şey istemiyorum aslında, öğrenci bütçesine uygun olsun. Mürekkep kartuşu da çok çabuk bitmesin mümkünse. Önerdiğiniz bir model var mı aklınızda? Marka olarak neye dikkat etmeliyim?
  8. E

Arkadaşım Miras Evde Yaşıyor Üzerine Almalı mı?

Benim bir arkadaşım var babası vefat etti. Babasından kalma bir ev var ve arkadaşım o evde yaşamaya devam ediyor. Ancak evi henüz kendi üzerine almadı. Yani tapu hala babasının üzerine kayıtlı duruyor. Bu durum ileride sorun yaratır mı acaba? Üzerine alması gerekmiyor mu? Vergi falan ödemesi...
  9. E

3 silindir Ecoboost motora güvenilir mi?

Yeni araba almayı düşünüyorum, Ford'un Ecoboost motorlarına takıldım. Özellikle 3 silindirli olanlar var, yakıt tüketimi falan çok iyi diyorlar. Ama biraz da çekiniyorum açıkçası. Sonuçta 3 silindir, uzun ömürlü olur mu, sıkıntı çıkarır mı bilemedim. Kullananlar varsa tecrübelerini paylaşabilir...
  10. E

SharpLink’ten 1 Milyar Dolarlık Ethereum Hamlesi

1 milyar dolarlık Ethereum alımı 🚀 büyük bir adım, bakalım sonuçları ne olacak.
  11. E

Kumar teklifi sonrası tehdit alıyorum ne yapmalıyım?

Arkadaşlar başıma tuhaf bir olay geldi. Tanımadığım bir numara mesaj attı, online kumar sitesi reklamı gibi bir şeydi. Ben de ilgilenmiyorum yazdım geçtim. Sonra ısrarla mesaj atmaya başladı, hatta bayağı kışkırtıcı şeyler yazdı. Dayanamadım, biraz tartışır gibi oldum. Şimdi de beni tehdit...
  12. E

Türkler için İçerik Üretmek Neden Zor?

Son zamanlarda düşünüyorum, Türk izleyicisi/okuyucusu için içerik üretmek neden bu kadar zor? Yani, her şey tutmuyor, beklentiler çok yüksek gibi hissediyorum. Mizah anlayışımız mı farklı, yoksa biz mi beğenmiyoruz üretilenleri? Özellikle YouTube, Twitch gibi platformlarda içerik üretenler ne...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri