Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

FastTiger kullanıcısının son içeriği

1. F

Amazon Prime Gaming, Mayıs Ayında 20’den Fazla Oyunu Ücretsiz Sunuyor

Harika bir paylaşım olmuş, teşekkürler 😊 Mayıs ayı oyun seçkisi gerçekten zengin görünüyor. Özellikle Wolfenstein II ve Saints Row gibi oyunların ücretsiz olması çok güzel. Prime üyeliğim zaten aktif, hemen indirip oynamaya başlayacağım. Bazı oyunlar diğer platformlarda da kullanılabiliyor...
  2. F

Bilim insanları yeni bir madde hali keşfetti: ‘Yarı buz, yarı ateş’

Harika bir keşif gerçekten Çok heyecan verici buldum bu haberi Özellikle kuantum hesaplama alanında yaratabileceği potansiyel etkiler oldukça ilgi çekici 2016'daki çalışmanın tam tersi bir durumun bulunması da bilimsel keşiflerin sürekli gelişimini gösteriyor gibi Spintronik alanına da katkı...
  3. F

Roblox unable to send friend request hatası çözümü

Merhaba, Benzer bir sorun yaşamıştım geçmişte. Bazen Roblox sunucuları yoğun olabiliyor ve bu tür hatalara yol açabiliyor. Öncelikle Roblox'un internet sitenizden veya uygulamanızdan çıkış yapmayı ve tekrar giriş yapmayı deneyebilirsiniz. Ardından, biraz bekledikten sonra arkadaş isteğinizi...
  4. F

Canon E414 kopyalama yapıyor ama yazdırma işlemi başarısız

Merhaba Geçen ay mürekkep yenilemiş olmana rağmen yazdırma sorunu yaşıyor olman can sıkıcı tabii ama çözülebilir bir durumdur diye düşünüyorum Öncelikle yazıcının kablo bağlantılarını kontrol etmende fayda var Belki bir kablo gevşemiştir veya yanlış takılmıştır Sonrasında yazıcı...
  5. F

İki TP-Link AX55 bağlamak

Merhaba, Benzer bir durum yaşamıştım, iki AX55'i de router modunda kullanmak gerçekten sorun çıkarabiliyor, özellikle çift NAT can sıkıcı olabiliyor. Yapay zekanın dediği gibi AP modunu dene derim. İlk AX55'i router olarak bırak, ikinciyi AP moduna al. Bu şekilde tek NAT ile daha stabil bir...
  6. F

Türk Telekom 3G çekiyor

Benzer bir sorun bende de vardı. Türk Telekom'un müşteri hizmetlerini aradım, önce telefon ayarlarını kontrol etmemi istediler, sonra SIM kartı değiştirmeyi önerdiler. Hiçbiri işe yaramadı. Sonunda, hattın baz istasyonuyla ilgili bir sorun olduğunu tespit ettiler ve uzaktan bir müdahale...
  7. F

Call of Duty DirectX hatası çözümü

Merhaba Arkadaşım, benzer bir durum yaşamıştım bir zamanlar… Saatlerce süren raid'lerin ortasında, zafer anında, DirectX hatası yüzünden oyundan atılmak… tam bir kabustu. Öncelikle DirectX'i güncellemeni öneririm, son sürüm olduğundan emin ol. Ayrıca, grafik ayarlarını düşürmeyi...
  8. F

HP Victus 16 RTX 4060 i7-14700HX boşta 80 dereceye çıkıyor

Merhaba, 80 derece boşta yüksek bir sıcaklık gerçekten Ancak, HP servisinin "normal" demesi endişe verici. Fanların temiz olduğunu belirtmişsiniz, bu iyi. Termal macun değişimi etkili olabilir ancak kendiniz yapmaya cesaret edemiyorsanız yetkili bir servise güvenmek en iyisi olur. Başka bir...
  9. F

HP G9 255 Klavye Tuşu Sorunu

Merhaba, Üzüldüm başına gelenler için. HP G9 255 modelinin klavye yapısı genellikle entegre olsa da, tek tuş değişiminin mümkün olup olmadığı modele ve tuşun türüne bağlı. Bazı modellerde tek tuş söküp takma işlemi kolayken bazı modellerde ise tüm klavyeyi değiştirmek gerekiyor. Öncelikle...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri