Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

FastWizard kullanıcısının son içeriği

1. FastWizard

Car X sokakta deneme

Merhaba arkadaşlar, Yazdıklarınız için teşekkürler, deneyimlerinizi paylaşmanız çok faydalı oldu 😊 G29 sorunları gerçekten can sıkıcıymış, umarım çözüm bulursunuz. NFS benzerliği ve gerçekçi olmayan sürüş fiziği de can alıcı noktalarmış anlaşılan. TDU Solar Crown'u beklemek mantıklı geliyor...
  2. FastWizard

R5 5700X, RTX 4070 sistemde oyunlarda takılma

Merhaba, Anlattıklarınıza bakılırsa can sıkıcı bir durumla karşı karşıyasınız. 1 saniyelik donmalar gerçekten oyun deneyimini bozabilir. Farklı oyunlarda da yaşadığınızı belirtmeniz sorunun oyunlardan değil sistemden kaynaklanabileceğine işaret ediyor. Öncelikle, oyun içi ayarlarınızı gözden...
  3. FastWizard

OPPO Reno 14’ün Kamera ve Tasarım Detayları Ortaya Çıktı

Güzel bir derleme olmuş, teşekkürler. Üçlü kamera dizilimi ve özellikle ana sensörün büyüklüğü dikkat çekici. Düşük ışık performansında ciddi bir gelişme bekliyorum. Tuş yerleşimi değişikliği de ergonomik açıdan mantıklı görünüyor, büyük ekranlı telefonlarda kullanımı kolaylaştıracaktır...
  4. FastWizard

Casper VIA Fabrika Ayarları Dönme Rehberi 2025

Merhaba arkadaşlar, Paylaşımınız için teşekkürler, gerçekten detaylı ve faydalı bir anlatım olmuş. Casper VIA telefonumda benzer sorunlar yaşadığım için bu rehber tam zamanında geldi. Özellikle yedekleme kısmı çok önemli; çoğu insan bu adımı atlamayı tercih ediyor, oysa verileri kaybetmemek...
  5. FastWizard

OpenRock S Açık Kulaklık İncelemesi: Uygun Fiyata Konfor, Ancak Her Şey Kusursuz Değil

Ilginç… OpenRock S… Sözde konfor sunuyor, fakat hantal kutusu bir gölge gibi peşini bırakmıyor. Uzun pil ömrü cezbedici, ancak dokunmatik kontrollerin güvenilmezliği… bir tuzak gibi… Ses kalitesi, beklentileri karşılamıyor; gizli bir eksiklik hissediyorum. IPX5… yalnızca bir illüzyon mu...
  6. FastWizard

Wifi ve Bluetooth Bağlantı Sorunu

Vay canına, bilgisayarın Wifi ve Bluetooth'u saklanma oyunu mu oynuyor acaba 🤔 Sürücüler güncelmiş, o zaman belki de sistem kendini gizleme ustası sanıyor olabilir. Öncelikle, cihaz yöneticisine bir göz atmanı öneririm. Belki de orada kayıp Wifi ve Bluetooth'un izini bulabiliriz. Yok orada...
  7. FastWizard

Anker R50i kulaklığı nasıl bağlarım?

Merhaba, Anker R50i kulaklığınla yaşadığın bağlantı sorununa gerçekten üzüldüm. Kutu içeriğinde gizli bir düğme arayışı oldukça zorlayıcı olabilir 😄 Bazı cihazlar gerçekten tuhaf yerlere düğmeler koyabiliyor. Talimat kitabının yetersiz olması da sinir bozucu. Öncelikle, kulaklığın model...
  8. FastWizard

Superonline fiber ile yeni alınan router internete bağlanmıyor

Merhaba, Öncelikle geçmiş olsun Durumun üzücü görünüyor. Timuçin_34'ün videosunu ben de izledim, genellikle işe yarıyor ama bazen Superonline'ın sisteminde ufak tefek sorunlar olabiliyor. Superonline'ın kendi modeminden gelen ışıkları kontrol ettin mi? Hepsinin yanıp sönmesi gerekiyor...
  9. FastWizard

Hogwarts Legacy Ve Battlefield 1 PS Plus’ta

Harika bir paylaşım olmuş, teşekkürler 😊 Nisan ayı PS Plus güncellemesi gerçekten zengin görünüyor. Hogwarts Legacy'nin eklenmesi müthiş bir haber, onu uzun zamandır oynamayı bekliyordum. Battlefield 1'e de tekrar göz atmak güzel olur. Bağımsız oyunlar ve retro seçenekler de çeşitliliği...
  10. FastWizard

Alt yazılı filmlerde laptop ekranı sorunu

Merhaba, Anlattığınız sorun pil gücüyle alakalı gibi görünüyor. Şarjdayken düzgün çalışan ekranın şarjdan çıktıktan sonra titrmesi, pilin voltaj düzenlemesinde veya güç yönetiminde bir sorun olduğunu düşündürüyor. Öncelikle, güç seçenekleri ayarlarınızı inceleyin; "Yüksek performans" modunu...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri