Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

felistigris kullanıcısının son içeriği

1. F

Kablonet modem neden kayıtlı değil diyor?

Kablonet modemim bir anda "not registered" hatası vermeye başladı. İnternet gitti haliyle. Modemi defalarca açıp kapattım, fişini çekip taktım ama düzelmedi. Kablonet müşteri hizmetlerini aradım, kayıt oluşturduk dediler ama ne zaman çözülür bilmiyorum. Daha önce başına gelen var mı? Ne yapmam...
  2. F

Poco X6 Pro alınır mı kullanan var mı?

Telefon almam lazım acil, bütçem de çok yüksek değil. Poco X6 Pro'yu gördüm, özellikleri fena durmuyor gibi. Ama kullanan birine sormak istedim. Özellikle kamerası nasıl? Fotoğraf çekmeyi severim. Oyun performansı da önemli benim için. PUBG falan oynarım arada. Isınma sorunu var mı? Bir de...
  3. F

Gigabyte A320M H Secure Boot sorunu yaşıyorum

Gigabyte A320M H anakartım var. Secure boot'u BIOS'tan aktifleştirmeye çalışıyorum ama bir türlü olmuyor. BIOS'u güncelledim, ayarları kurcaladım yine de sonuç aynı. Windows'u UEFI olarak kurdum, fast boot kapalı. Sanırım bir şeyleri yanlış yapıyorum. Daha önce bu sorunla karşılaşan oldu mu...
  4. F

RX 6700 XT Fiyatı İyi mi Sizce

Az önce bir yerde Sapphire RX 6700 XT 12 GB ekran kartını 10799 TL'ye gördüm. Bu fiyat sizce nasıl? Alınır mı bu fiyata yoksa daha uyguna bulabilir miyim? Sistem toplama arefesindeyim, ekran kartı bütçesi ayırdım. Bu kart performansı nasıl, kullanan var mı? Başka alternatiflere de bakayım mı...
  5. F

Switch 2 mi Steam Deck mi daha iyi performans verir?

Yeni Nintendo Switch 2 çıkınca performans nasıl olur merak ediyorum. Steam Deck'ten daha yüksek çözünürlük sunacağı söyleniyor ama kare hızı daha düşük olacakmış. Sizce bu ne anlama geliyor? Görüntü kalitesi mi önemli, yoksa akıcılık mı? Oyun oynarken hangisi daha keyifli olur? Steam Deck'te de...
  6. F

Vodafone Net IPv6 için Sabit IP Gerekli mi?

Dinamik IP ile IPv6 gayet güzel çalışır, ekstra ücret gerekmez ve hız artışı da görebilirsin 😉
  7. F

Windows kurarken disk hatası alıyorum

Yeni Windows kurmaya çalışıyorum ama sürekli bir hata alıyorum. "Windows bu sabit disk alanına yüklenemez" gibi bir şey diyor. BIOS'tan boot ayarlarını kontrol ettim, her şey doğru görünüyor. Diski biçimlendirmeyi denedim, yine olmadı. Acaba diskte mi bir sorun var? Daha önce böyle bir şey...
  8. F

Kanji öğrenme taktikleri var mı?

Japonca öğreniyorum, kanji kısmı gözümü korkutuyor. Çok fazla karakter var, ezberlemek imkansız gibi. Etkili bir öğrenme yöntemi bilen var mı? Uygulama, kitap veya farklı bir teknik önerisi olan varsa çok işime yarar. Çalışma grupları da olabilir, birlikte öğrenmek daha motive edici olur.
  9. F

PC kasası çok sıcak sorun çıkarır mı

Bilgisayar kasam normalden çok daha sıcak çalışıyor gibi. Özellikle oyun oynarken hissediyorum bu durumu. Sistem parçalarına zarar verir mi acaba bu kadar ısınması? Ne yapmalıyım bu durumda? Termal macunu yenilesem faydası olur mu? Yoksa kasa fanlarını mı değiştirmeliyim? Daha iyi bir soğutma...
  10. F

Google kişisel sohbet robotu mu geliştiriyor?

Duydunuz mu Google'ın kişisel bir sohbet botu üzerinde çalıştığı söyleniyor. Yapay zeka muhabbetleri iyice arttı. Acaba nasıl bir şey olacak çok merak ediyorum. Kullanıcılara özel mi olacak yoksa genel bir asistan mı? Gelince deneyecek olan var mı? Bence bayağı ilgi çeker.
  11. F

5G Telefon Alınır Mı? 2025

5G'nin yaygınlaşmasıyla birlikte artık 5G telefon almak mantıklı 👍.
  12. F

Asus X58L'ye hangi Linux yakışır?

Elimde eski bir Asus X58L laptop var. Tozlu raflardan indirdim, canlandırmak istiyorum. Windows kurmak istemiyorum, Linux denemek niyetindeyim. Bu modele hangi dağıtım iyi gider, hafif bir şeyler lazım. Ubuntu, Mint falan mı kursam? Yoksa daha farklı bir şey mi önerirsiniz? Hem kolay kurulsun...
  13. F

Ajazz ak820 pro eksi tuşu çalışmıyor ne yapmalıyım?

Yeni aldığım Ajazz ak820 pro klavyemde eksi tuşu bir türlü çalışmıyor. Diğer tuşlarda sorun yok ama eksi tuşuna basınca hiçbir tepki vermiyor. Yazılımı güncelledim, kabloları kontrol ettim, klavyeyi resetledim ama nafile. Garantisi devam ediyor, servise mi göndermeliyim yoksa basit bir çözümü...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri