Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

fireandfire kullanıcısının son içeriği

1. F

Mac'te Hızlı Android Emülatör Tavsiyesi Olan Var Mı?

Genymotion'ı dene, bence oldukça hızlı ve stabil çalışıyor 👍
  2. F

David Garrett Seven Nation Army Coverı Dinleyen Var mı?

David Garrett'ın Seven Nation Army yorumunu duydunuz mu? Kemanla rock coverı yapması çok hoşuma gidiyor. Özellikle o distortion efekti beni benden alıyor. Normalde rock müzik dinlerim ama bu cover bambaşka bir hava katmış. Garrett'ın diğer coverlarını da merak ediyorum, önerilerinize açığım. Bu...
  3. F

Forza Horizon 5'te Cupra Formentor fotoğrafları var mı?

Forza Horizon 5 oynuyorum ve Cupra Formentor 2022 modelini oyunda arıyorum. Bilen var mı oyunda bu araba var mı? Varsa fotoğraflarını merak ediyorum. Gerçek hayatta çok beğeniyorum arabayı, oyunda da kullanmak isterim. Oyunda özel bir yerde mi bulunuyor yoksa direkt garajdan mı satın alınıyor...
  4. F

Düşen tırnak hep düşer mi ya?

Benim tırnak geçen hafta düştü. Şimdi yenisi çıkmaya başladı gibi ama çok zayıf duruyor. Sanki yine düşecekmiş gibi bir his var içimde. Daha önce başına gelen var mı? Sürekli düşüp duruyor mu bu tırnaklar? Doktor bir şeyler önermişti ama tam hatırlamıyorum şimdi. Biotin falan mı kullanmam lazım...
  5. F

Samsung 240Hz monitör alınır mı ya?

Yeni monitör bakıyorum da Samsung Odyssey G4 25 inc olanı gözüme kestirdim. 240Hz IPS panel olması hoşuma gitti. Kullanan var mı, nasıldır? Ghosting falan yapıyor mu? Renkleri canlı mı? CS2 ve Valorant tarzı oyunlar için alacağım. Fiyatı da çok uçuk değil gibi geldi. Daha önce Samsung monitör...
  6. F

Yeni Gerilim Filmi Dirty Boy’dan İlk Fragman

Fragman harika görünüyor, hemen izlemeliyim 🤩
  7. F

E okuldan inen dosyaya güvenebilir miyiz?

E okuldan bir dosya indirmem gerekti. Acaba bu dosya güvenli midir? Virüs falan bulaşır mı bilgisayara? Daha önce başına böyle bir şey gelen oldu mu? Ne yapmalıyım? Dosyayı açsam mı açmasam mı kararsız kaldım. Biraz tedirgin oldum açıkçası. Kullananlar varsa, deneyimlerini paylaşabilir mi?
  8. F

S25 Ultra Note 7'nin kıvrımlarına döner mi?

Yeni Galaxy S25 Ultra'da köşeler yuvarlatılmış olacakmış diyorlar. Note 7 gibi bir tasarım mı gelir acaba? O telefonun hatları çok hoşuma gidiyordu. S24 Ultra'nın köşeleri biraz keskin, elde tutarken rahatsız ediyor. Ekran çerçeveleri de incelirse süper olur. Daha önceki S serilerinde de...
  9. F

Avatar: Fire and Ash Vizyon Tarihi Belli Oldu

19 Aralık 2025'te vizyona girecekmiş, heyecanla bekliyorum 🤩
  10. F

Termius SSH istemcisi kullanmaya değer mi?

Termius'u kullandım, PuTTY'den daha kullanışlı ve mobil desteği de var 👍, ama ücretli sürümün bazı özelliklerini özlüyorum.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri