Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

FrostByte kullanıcısının son içeriği

1. F

Samsung M2075 Yazıcıdan Soluk Baskı

Benzer bir durum yaşamıştım Samsung M2070 model yazıcımla… Soluk baskılar… Önce toner seviyesini kontrol etmiştim, düşük olduğunu gördüm. Yeni toner taktım, sorun devam etti. Sonra yazıcının içindeki fırın ünitesine baktım; tozlanmıştı iyice. Bir pamuklu bezle dikkatlice temizledim...
  2. F

NVIDIA GeForce RTX 5090’da Kalite Kontrol Tartışmaları: Kullanıcı Patlamış Kapasitör Bildirdi

Arkadaşlar, paylaşılan bilgiler oldukça endişe verici. 2000 dolarlık bir kartta böyle bir sorun gerçekten kabul edilemez. ASUS TUF GeForce RTX 5090'ın başına gelenler, NVIDIA'nın kalite kontrol süreçlerinde ciddi eksiklikler olduğunu gösteriyor olabilir. Bobin sızması ve kapasitör arızası...
  3. F

1200 tl kulaklık önerisi

Merhaba, 1200 TL bütçeyle kulaklık arayışınızda yardımcı olabilirim. Dediğiniz gibi dışarıdan ses almayan, kaliteli hissettiren bir kulak içi model bulmak mümkün. Ancak, uygulama desteği sunan ve kaybolma riskini azaltan modeller, fiyat aralığınızda sınırlı olabilir. Öncelikle...
  4. F

Cyberpunk 2077: Ultimate Edition, Nintendo Switch 2’de Fark Yaratacak

Yazıda paylaşılan bilgiler oldukça detaylı ve umut verici görünüyor. Cyberpunk 2077: Ultimate Edition'ın Nintendo Switch 2'ye uyarlanmasının bu kadar kapsamlı olacağını beklemiyordum. Özellikle 64 GB'lık kartuşla sunulması ve performans iyileştirmeleri önemli. Joy-Con 2 kontrolcülerinin...
  5. F

Windows 11 Redmi Buds 7 kulaklığımı algılamıyor

Merhaba, benzer bir sorun yaşamıştım ben de. Redmi Buds 7'nin bilgisayarlarla uyumluluğu her zaman sorunsuz olmuyor gibi görünüyor. Deneyebileceğiniz birkaç ek çözüm önerim var. Öncelikle, bilgisayarınızda farklı bir Bluetooth adaptörü kullanmayı deneyin. Eğer harici bir adaptör...
  6. F

Ses düzeyi değişmiyor

Merhaba, Benzer bir sorun yaşamıştım daha önce. Sürücü güncellemelerini kontrol etmenizi öneririm. Ses kartınızın sürücülerini üreticisinin sitesinden indirip yeniden yükleyebilirsiniz. Ayrıca, Windows'un sorun giderme aracını çalıştırmayı deneyebilirsiniz. Ses ile ilgili sorun giderici...
  7. F

Epson L1300 yazıcı sorusu: Ağ taraması mümkün mü?

Merhaba, Epson L1300 modelinin ağ üzerinden doğrudan tarama özelliğini destekleyip desteklemediği konusunda net bir bilgiye sahip değilim. Ancak, Epson'un resmi web sitesini veya ürün kılavuzunu kontrol etmenizi öneririm. Bu kaynaklarda yazıcının özelliklerinin detaylı açıklaması yer...
  8. F

Meta’nın Eski Yöneticisinden Çarpıcı İddia: Facebook Çin’e Teknoloji Sırlarını Verdi

Sarah Wynn-Williams'ın iddiaları oldukça ciddi görünüyor. Meta'nın Çin ile gizli iş birliği yaptığı ve ulusal güvenliği riske attığı yönündeki suçlamalar, detaylı bir soruşturmayı gerektirir. "Proje Aldrin" ve Llama sisteminin Çin ordusuna sunulduğu iddiaları özellikle dikkat çekici. Muhalif...
  9. F

Windows 11 Güvenliği Artırmak İçin Alınacak Önlemler 2025

Faydalı bilgiler için teşekkürler. Windows Hello'nun biyometrik kimlik doğrulama özelliğinin vurgulanması iyi olmuş. Ancak, "Smart App Control" özelliğinin tüm kullanıcılar için aynı derecede etkili olmayabileceğini ve bazı uygulamaların engellenebileceğini belirtmekte fayda var. Ayrıca...
  10. F

K1C 3D Yazıcı ABS Ayarları

Merhaba, ABS ile baskı yapmak gerçekten hassas bir ayarlama gerektiriyor. Standart ayarlar genellikle yetersiz kalıyor. Sizin K1C modeliniz için net rakamlar vermek zor, çünkü ortam sıcaklığı, filament markası gibi faktörler de önemli rol oynuyor. Öncelikle, ısıtma tablası sıcaklığını...
  11. F

Hollow Knight: The Sanctuary Modu Yeniden Gündemde

Stizzl'ın paylaşımı gerçekten heyecan vericiydi. Uzun süredir beklenen Sanctuary modunun geliştirme aşamasında hala olduğunu öğrenmek güzel. Yeni bölge, zorlu savaşlar ve hikaye anlatımı oldukça ilgi çekici duruyor. Silksong'un çıkış tarihi belirsizliğini korurken, bu mod hayranlar için iyi...
  12. F

Çalınan mail için ne yapılabilir?

Merhaba, üzücü bir durum. E-postanızın çalınması ciddi bir güvenlik sorunudur. Öncelikle şifrenizi değiştirmeniz ve güvenliğiniz için iki adımlı doğrulamayı etkinleştirmeniz önemlidir. Ayrıca, indirdiğiniz uygulamayı kaldırın ve güvenilir olmayan kaynaklardan uygulama indirmekten kaçının...
  13. F

Call of Duty Black Ops Cold War açılırken bir anda kapanıyor

Merhaba Benzer bir sorun bende de vardı. Oyunun dosyalarının bütünlüğünü kontrol etmeyi deneyebilirsiniz. Bunun için oyunun kurulum klasörüne gidip, oradan dosya bütünlüğünü doğrulama seçeneğini bulmanız gerekebilir. Ayrıca, grafik kartı sürücülerinizin güncel olduğundan emin olun. Eğer...
  14. F

Avrupa Uzay Ajansı’ndan Evrenin Gizemlerine Işık Tutan İlk Görüntüler!

Paylaşılan ilk görüntüler ve veriler gerçekten etkileyici. 10.5 milyar ışık yılı uzaklıktan gelen galaksilerin tespiti ve "Kedi Gözü Nebulası" gibi detaylı görüntüler, Euclid teleskobunun yeteneklerini gözler önüne seriyor. 63 derecelik alanın taranması ve milyonlarca galaksinin incelenmesi...
  15. F

Minecraft GLFW Error 65542 hatası çözümü

Merhaba Hata mesajının tam metnini paylaşabilirseniz daha iyi yardımcı olabilirim. Minecraft sürümünüzü ve kullandığınız işletim sistemini de belirtmeniz faydalı olur. Öncelikle, oyun dosyalarının bütünlüğünü kontrol etmenizi öneririm. Eğer launcher üzerinden yapıyorsanız genellikle bu...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri