Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

ɢɛʟinciӄ kullanıcısının son içeriği

1. ɢ

73 bine hazır sistem ne önerirsiniz?

Arkadaşlar, hazır sistem almam lazım. Bütçe 73 bin lira civarı. Oyun oynamak ve yayın yapmak için kullanacağım. Hangi markaları veya modelleri önerirsiniz? Ekran kartı, işlemci, RAM gibi konularda nelere dikkat etmeliyim? Daha önce hazır sistem almadım, tecrübelerinizi paylaşırsanız çok iyi...
  2. ɢ

Amerika Avrupa Karşılaştırması

Yaşamak için Amerika mı yoksa Avrupa mı daha iyi? Karar vermekte çok zorlanıyorum. Amerika'da iş imkanları daha fazla gibi görünüyor ama Avrupa'da yaşam standartları daha yüksek diye duydum. Sağlık sistemi, eğitim sistemi, sosyal hayat; her şey kafamı karıştırıyor. Hangisinin avantajları...
  3. ɢ

Brawl Stars hesabım sebepsiz yere banlandı?

Brawl Stars oynarken anlamadığım bir şekilde hesabım banlandı. Hiçbir hile kullanmadım veya oyunda kural ihlali yapmadım. Neden banlandığıma dair de bir açıklama yok. Oyuna girmeye çalıştığımda banlandığıma dair bir mesaj alıyorum sadece. Supercell destek ile iletişime geçtim, durumu anlattım...
  4. ɢ

Intel renk ayarlarını kaydedemiyorum neden?

Intel grafik kontrol merkezinde renk ayarlarını değiştirdim ama kaydet butonu yok sanki. Uygula desem de bir işe yaramıyor, eski haline dönüyor. Monitörümde renkleri biraz daha canlı görmek istiyorum ama bu ayarları bir türlü tutturamadım. Driver'lar güncel, Windows da güncel. Daha önce böyle...
  5. ɢ

4K 160Hz Monitör Alınır mı ASUS ROG Strix XG27UCS?

Yeni monitör bakıyorum 4K 160Hz istiyorum. ASUS ROG Strix XG27UCS modeli gözüme çarptı. Hızlı IPS panelmiş, fiyatı da 16.500 TL civarı. Kullanan var mı? Bu fiyata değer mi? Başka alternatiflere de bakayım mı? Freesync ve G-Sync desteklemesi önemli. Ölü piksel falan çıkarsa iade ederler mi? Daha...
  6. ɢ

Oyunlarım silindi PC görmüyor

Az önce PC'ye format attım her şey silindi. Steam'i tekrar kurdum ama oyunlarımın hiçbiri görünmüyor. Normalde oyun dosyalarım duruyordu format öncesinde, sadece Steam'i tekrar kurunca otomatik görmesi gerekiyordu. Şimdi hepsini tek tek yeniden mi indirmem gerekecek? Bu çok uzun sürer. Başka bir...
  7. ɢ

Discord yayınım neden geç geliyor ki?

Discord'da yayın yapıyorum ama görüntü sanki 5 saniye falan geriden geliyor. İnternetim gayet iyi, 100 Mbps fiber kullanıyorum. Yayın ayarlarında da bir sıkıntı göremedim. FPS değerlerim normal, işlemci kullanımı da çok yüksek değil. Acaba Discord'un sunucularında mı bir sorun var? Başka...
  8. ɢ

Euro Truck Simulator oynayan var mı?

Merhaba millet, ETS 2'ye sardım son zamanlarda. Oyunu alan veya oynayan var mı aranızda? Bayağıdır aklımdaydı, sonunda indirimde yakaladım aldım. Direksiyon setim falan yok, klavye ile oynuyorum şimdilik ama fena değil. En çok hangi rotayı seviyorsunuz? Ben daha çok Almanya'da takılıyorum. Mod...
  9. ɢ

S24 Ultra fiyatı ne olmuş böyle yahu?

Az önce baktım da S24 Ultra 256 GB modeli 56 bin küsur olmuş. Bu ne ya? Birkaç ay önce daha uygundu sanki. Telefon fiyatları uçmuş resmen. Alınır mı bu fiyata? Başka telefonlara mı baksam acaba? Kullananlar memnun mu bari bu kadar para verince? Kamerası falan efsane diyorlar ama bu fiyat çok...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri