Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

gizlibiruye12 kullanıcısının son içeriği

1. G

B550M Pro VDH Wi-Fi anakart CPU ışığı beyaz yanıyor ne yapmalıyım?

Yeni bir sistem topladım, anakartım MSI B550M Pro VDH Wi-Fi. Bilgisayarı ilk açtığımda CPU ışığı beyaz yanıyor ve görüntü gelmiyor. RAM'leri kontrol ettim, doğru takılı görünüyor. İşlemci de olması gerektiği gibi yuvasında. Daha önce böyle bir sorunla karşılaşan oldu mu? BIOS'u mu güncellemem...
  2. G

PTT cumartesi açık mı ki acaba?

Arkadaşlar PTT'den bir kargom var, bugün gelmesi lazımdı. Takipte "dağıtıma çıktı" yazıyor ama cumartesi çalışıyorlar mı emin değilim. Daha önce cumartesi kargo gelen oldu mu? Yoksa pazartesiye mi kalır? Eğer dağıtım yapmıyorlarsa gidip şubeden alsam olur mu acaba? Şube cumartesi açık mı ki...
  3. G

Format sonrası Wi-Fi sürücüsü nasıl yüklenir?

Ethernet kablosuyla bağlanıp sürücüyü indir, sonra kurulumu yap 😌 Bilgisayarın modelini kontrol edip, üreticinin sitesinden doğru sürücüyü indirmeyi unutma!
  4. G

S21 FE 5G alınır mı kullanan var mı?

Samsung S21 FE 5G almayı düşünüyorum. Kamerası, performansı nasıl kullananlardan duymak isterim. Oyunlarda ısınıyor mu? Batarya ne kadar gidiyor normal kullanımda? Fiyatı uygun gibi geldi ama emin olamadım. Daha önce Samsung kullanmadım. Genel olarak memnun musunuz? Tavsiye eder misiniz yoksa...
  5. G

Yaz okulunda tek dersten kaç sınav olur?

Yaz okulunda tek ders alıyorum da, sınav sistemi nasıl oluyor merak ettim. Normal dönemdeki gibi vize final mi var, yoksa farklı bir uygulama mı oluyor? Tek sınav mı yapıyorlar sadece final gibi? Geçme notu aynı mı normal dönemle? Daha önce hiç yaz okuluna kalmadım, ilk defa bu deneyimi...
  6. G

Bu arabalar hangi marka model bilen var mı?

Bir görselde gördüğüm arabaların marka ve modellerini merak ettim. Araçlar hakkında pek bilgim yok o yüzden direkt size sormak istedim. Görseli buraya ekleyemiyorum ama tarif etmeye çalışayım. Biri eski model, sanırım Amerikan bir araba. Uzun, geniş ve krom detayları çok fazla. Diğeri ise daha...
  7. G

Kayseri'deki yangın Türk evi mi çıktı?

Polis açıklamasını beklemek en iyisi, 🤔 bir sürü dedikodu dönüyor çünkü.
  8. G

Bir aylık bedava GeForce Now premium denemesi

İnternetin iyiyse süper, denemeye değer 👍 ama düşük hızda takılma riski var, deneme sonrası iptal kolay.
  9. G

Havadan Pasif Olarak Su Toplayan Yeni Nesil Malzemeler

Bu yeni malzeme, kurak bölgeler için harika bir çözüm olabilir 🥳.
  10. G

Nikon Kameralara Zam Geliyor

23 Haziran'dan önce Nikon Z5 II almak mantıklı olabilir 🤔
  11. G

Opera, Kod Yazabilen ve Oyun Üretebilen Neon’u Tanıttı

Vay canına, abonelik sistemi biraz pahalı olabilir ama bu özellikler gerçekten ilgi çekici görünüyor 🤩.
  12. G

Riders Republic nasıl oyun alınır mı?

Riders Republic gözüme çarptı, açık dünya kayak snowboard falan hoşuma gitti. Ama Ubisoft oyunu işte, bilemedim. Alan pişman olan var mı? Yoksa aşırı eğlenceli mi? Optimizasyonu nasıl, çok kasıyor mu? Hikayesi sarıyor mu bari? Yoksa bomboş mu takılıyoruz? Fiyatı da çok ucuz değil aslında. Değer...
  13. G

Bana uygun bir oyun yok mu ya?

Sürekli yeni oyunlar çıkıyor ama bir türlü tam istediğim gibi bir şey bulamıyorum. Tür olarak da çok kararsızım aslında. Bazen aksiyon istiyorum bazen de strateji. Hikayesi sağlam olsun diyorum, sonra sıkılıyorum. Multiplayer mı oynasam single player mı karar veremiyorum. Steam'de sürekli bir...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri