Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

grandvizi kullanıcısının son içeriği

1. grandvizi

Windows 7 internet explorer açılmıyor

Merhaba, Windows 7 leptopa format attıktan sonra internet explorer açılmıyor. Açılmadığı için başka tarayıcı da yükleyemiyorum. Nasıl çözebilirim bu durumu?
  2. grandvizi

Leptopta Wi-fi yeri görünmüyor

Merhabalar, leptopta Wifi kısmı hiç görünmüyor. Sağ alt kısımda da Wifi yeri yok. Bu sorun nasıl düzelir?
  3. grandvizi

iOS oyunu Android'de çalıştırılabilir mi?

Merhabalar, iOS oyunu Android'de çalıştırmanın bir yolu var mı?
  4. grandvizi

Format sonrası harddisk depolama alanı düştü

Merhaba, geçtiğimiz günlerde harddiske format attım. Daha sonra baktığımda 256 GB'lik harddisk 30 gb'ye düştü. Bunu nasıl düzeltebilirim? Kurulumda bir hata mı yaptım?
  5. grandvizi

Steam indirilen oyunlar siyah ekranda kalıyor

Merhaba, Steam üzerinden indirdiğim oyunların birçoğu açılırken siyah ekranda kalıyor. Bunun nedeni Steam mi acaba? Bu sorunu nasıl giderebilirim?
  6. grandvizi

iPhone kayıtlı Google hesapları nasıl silinir?

Merhaba, iPhone SE kullanıcısıyım. Herhangi bir uygulamada bir Google hesabı ile giriş yapacakken önceden açtığım hesap görünüyor. Bunu nasıl kaldırabilirim?
  7. grandvizi

PS4 GTA 5 Online'da donuyor

Merhaba, PS4 slim GTA 5 Online'da donmaya başlıyor. Normal sürümde herhangi bir sorun yok. Ama online'da 20 FPS alıyorum. Nasıl düzeltebilirim?
  8. grandvizi

Oyun sırasında sistem yeniden başlattı

İki saat kadar GTA 5 oynadım. Daha sonrasında oyunu tam kapattığım esnada bilgisayar kendini yeniden başlattı. Bu neden olabilir?
  9. grandvizi

Monitörün Hz değeri 120'den yukarıya çıkmıyor

Merhaba, yeni 240 Hz monitör aldım. Leptop kullanıcısıyım. Fakat Hz değerini en fazla 120'ye çıkarabiliyorum. Nasıl 240 Hz'ye yükseltebilirim bu değeri?
  10. grandvizi

Komşu ülkelerden PS5 alınır mı?

PS5 Slim almak istiyorum. Gürcistan, Yunanistan gibi ülkelere giderek PS5 alıp gelebilir miyim? Ne kadar maliyeti olur? Tabi hem gezme amaçlı olacak hem de PS5 alacağım. Yol ücreti gibi ücretler çok sorun değil.
  11. grandvizi

Warband configure menüsü açılmıyor

Warband'da configure menüsünü açamadığım için ayarları yapamıyorum. Başlatılıyor diyor ama açılmıyor. Sorun ne olabilir?
  12. grandvizi

CS 1.6 hlds hatası çözümü

Birçok yolu denedim fakat bu hatayı vermeye devam ediyor. Hatadan kurtulmak için ne yapabilirim?
  13. grandvizi

Xbox Live'da oturumunuzu açamadık hatası çözümü

Merhabalar Xbox'ta Live'da oturumunuzu açamadık hatası alıyorum. Hatanın çözümünü bilen yardımcı olabilir mi?
  14. grandvizi

Oyunlarda uyumluluk modu kısmı görünmüyor

Oyunların exe dosyalarına sağ tıkladığımda uyumluluk modunda çalıştır seçeneği görünmüyor. Uyumluluk modunu nasıl açabilirim?
  15. grandvizi

VRChat verify connection time out hatası çözümü

Merhaba, VRChat PC veya VR'dan girildiğinde bu hatayı alıyorum. Hatanın gitmesi için ne yapmam gerekiyor?

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri