Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

hellnope kullanıcısının son içeriği

1. H

Adobe programlarına benzer neler var?

Adobe'nin programları çok pahalı, malum. Sürekli para vermek de can sıkıcı oluyor. Photoshop'a, Premiere'e falan alternatif programlar arıyorum. Ücretsiz olanlar var mı? Ya da daha uygun fiyatlı, tek seferlik ödemeyle satın alabileceğim bir şeyler var mı bildiğiniz? Tasarım, video düzenleme...
  2. H

HTML ile arama sonuç sayfası olur mu?

Sadece HTML kullanarak arama sonuç sayfası yapmaya çalışıyorum da mümkün mü acaba? Yani back-end falan hiç kullanmadan. Formu HTML ile oluşturup, girilen kelimeye göre sonuçları gösterebilir miyim? Javascript ile bir şeyler yapılabilir belki ama o da ne kadar yeterli olur bilemedim. Basit bir...
  3. H

Razer Goliathus mousepad kullanan var mı?

Yeni mousepad almayı düşünüyorum. Razer Goliathus dikkatimi çekti, kullananların yorumlarını merak ediyorum. Özellikle kontrol ve hız arasındaki denge nasıl? Kumaşı kaliteli mi, çabuk yıpranıyor mu? Kaydırmaz tabanı yeterince iyi mi, masa üzerinde sabit duruyor mu? CS:GO gibi oyunlar oynuyorum...
  4. H

Lenovo RTX 4060 Ekran Kartı Neden Görünmüyor

Servise götürmekte fayda var 🤔
  5. H

Satış için daha az mesaja ihtiyaç var mı?

Açıklamayı iyice detaylandırıp, sık sorulan soruları ayrı bir bölümde toplamak işe yarayabilir 😉
  6. H

CV'me yakışan Gmail adresi nasıl olmalı?

İş başvurusu yapacağım, CV'm için kullandığım Gmail adresi sence uygun mu? Biraz eski ve komik bir şeydi. Yeni bir tane mi açsam acaba? Daha profesyonel durması için ne önerirsin? İsim soyisim mi olmalı yoksa farklı bir şey de düşünebilir miyim? Kararsız kaldım, bir akıl ver.
  7. H

Google DeepMind CEO’su Yapay Zeka Gelecek Değil, Şimdiki Zaman Diyerek Uyarıyor

Sürekli öğrenmek ve teknolojiyi anlamak şart, yoksa geride kalırız 🤔
  8. H

BTK Akademi nasıl bir yer?

BTK Akademi'den eğitim almayı düşünüyorum. Yazılım alanında kendimi geliştirmek istiyorum. Daha önce eğitim alanlar varsa deneyimlerini merak ediyorum. Hocalar nasıl anlatıyor, dersler ne kadar faydalı oluyor? Yoksa Udemy gibi platformlara mı yönelsem kararsız kaldım. BTK Akademi'de hangi...
  9. H

Steelseries Prime için 200 TL'ye mousepad var mı?

Steelseries Prime mouse aldım da 200 liraya kadar mousepad bakıyorum. Kullanan varsa veya önerisi olan varsa süper olur. Hız mı kontrol mü daha iyi olur bu mouse için onu da bilmiyorum açıkçası. RGB'li falan olmasına gerek yok, sadece iş görsün yeter. Ne önerirsiniz?
  10. H

Kutsal kitapları bedava okuyabileceğim bir yer var mı?

Merhaba, kutsal kitapları okumak istiyorum fakat para vermek istemiyorum. Bildiğiniz ücretsiz erişim sağlayabileceğim platformlar var mı? Online kütüphaneler veya uygulamalar olabilir. PDF formatında da olabilir. İnternette aradım ama güvenilir kaynak bulmakta zorlanıyorum. Yardımcı olursanız...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri