Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

herhangibirgece kullanıcısının son içeriği

1. H

23 bine 4060 Ti'lı sistem alınır mı?

23 bine 4060 Ti'lı hazır sistem biraz pahalı gibi, parçaları ayrı ayrı araştırmanı öneririm 🤔
  2. H

Galaxy A34 pili nasıl gidiyor kullanan var mı?

Yoğun kullanımda bile günü çıkarıyor, hızlı şarjı da var ama biraz ısınıyor 🫠
  3. H

KPSS önlisans hiç çalışmadan girilir mi?

Hiç çalışmadan girmeyi denemek istediğini anlıyorum ama 😅 şansın düşük olur, en azından konulara bir göz atmanı tavsiye ederim.
  4. H

Windows 11'i hızlandırmak için bir araç var mı?

Windows 11'i daha hızlı yapmak istiyorum. Bir yerde Interrupt Affinity Policy Tool diye bir şey okudum. Ne işe yarıyor bu tam olarak? İşlemci çekirdeklerini falan mı düzenliyor? Bilgisayarım biraz yavaşladı gibi hissediyorum. Özellikle oyunlarda eskisi gibi akıcı değil. Bu araç gerçekten işe...
  5. H

Taşınabilir disk lazım 1500 liraya ne alayım?

Harici hard disk almayı düşünüyorum, bütçe maksimum 1500 lira civarı. Genelde fotoğraf ve video yedeklemek için kullanacağım, yani büyük dosyalar olacak. Boyut olarak 1 TB yeterli olur mu, yoksa 2 TB mı baksam bilemedim? Hız da önemli, USB 3.0 olması şart mı? Marka olarak Seagate, Western...
  6. H

Rog Ally X Türkiye'de satışta mı

Duydunuz mu Rog Ally X sonunda Türkiye'de ön siparişe açılmış. Fiyatı ne olacak acaba? Alan olursa deneyimlerini paylaşsın çok merak ediyorum. Özellikleri falan bayağı iyi diyorlar. Bir de normal Rog Ally'e göre farkları neler bilen var mı?
  7. H

Yarın Yaz İndirimleri Başlıyor mu?

Merhaba, duydunuz mu yarın yaz indirimleri başlıyormuş? Özellikle teknoloji ürünlerinde büyük fırsatlar olacağı söyleniyor. Yeni bir kulaklık almayı planlıyordum, umarım istediğim model indirime girer. Bilgisayar parçalarında da indirim bekliyorum, ekran kartı almayı düşünüyorum. Sizler neler...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri