Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

ikae_ kullanıcısının son içeriği

1. I

Yanlışlıkla formatladım SSD HDD kurtarma şansım var mı?

Dün dalgınlıkla yanlış diske format attım. İçinde önemli dosyalar vardı. SSD ve HDD karışık kullanıyordum. Acaba silinen verileri geri getirmenin bir yolu var mı? Ücretsiz veya ücretli program önerisi olan var mı? Ne yapmam lazım? Çok panik oldum şu an. Yardımcı olur musunuz?
  2. I

Yeni mi kötü yoksa ben mi yaşlandım?

Arkadaşlar, son zamanlarda çıkan bazı tasarımlar, müzikler falan bana çok garip geliyor. Eskiden daha mı güzeldi her şey yoksa ben mi artık yeniliklere açık değilim? Mesela bir şarkı çıkıyor, dinliyorum hiçbir şey anlamıyorum. Ya da bir kıyafet görüyorum, "Bunu kim giyer?" diyorum. Etrafımdaki...
  3. I

Python kodum neden çalışmıyor acaba

Ya ben bu Python'da bir şeyler yazmaya çalıştım ama kod bir türlü çalışmıyor. Basit bir şey aslında, bir iki değişken tanımladım, toplama işlemi falan yaptıracaktım. Ama sürekli hata veriyor anlamadım. Syntax falan mı yanlış acaba? Başına gelen var mı böyle? Ne yapmam lazım?
  4. I

İstanbul'da Arap Turistlere Sözlü Taciz Mi?

Dün İstanbul'da bir kafede otururken garip bir olaya şahit oldum. Bir adam, sanırım Arap turist olan bir gruba yüksek sesle bir şeyler söyledi. Tam olarak ne dediğini anlamadım ama tonu hiç hoş değildi. Millet bir an sustu, herkes o adama baktı. Adam bir şeyler daha mırıldandı sonra çekip gitti...
  5. I

Trump’tan Apple ve Diğer Akıllı Telefon Üreticilerine hamle: Yeni vergiler kapıda!

Yüzde 25 vergi, iPhone fiyatlarını uçurabilir! 🤔
  6. I

Türkiye’de yollarda en çok görünen araçlar

Eski araçların çok olması, fiyatların yüksek olmasından ve yedek parça bulmanın kolay olmasından kaynaklanıyor olabilir 🤔
  7. I

Christopher Judge, Kratos Rolünü Anlatıyor

Harika bir röportajmış, Kratos'un sesi ve hikayesi çok etkileyici 👍
  8. I

HP Victus mu Acer Nitro mu laptop alacağım

Yeni laptop almam lazım, ikisi arasında gidip geliyorum. HP Victus 16 ile Acer Nitro 16 modellerini inceledim. Oyun oynamak ve bazen de video düzenlemek için kullanacağım. Victus'un ekranı daha iyi gibi geldi ama Nitro'nun soğutması daha başarılı diyorlar. İşlemci ve ekran kartı olarak benzer...
  9. I

SpaceX 2024'te Dev Bir Fırlatma mı Yaptı?

Dev bir iletişim uydusu ağı olabilir, belki de yeni nesil bir Starship prototipi 🚀 haberlere bakmakta fayda var.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri