Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

jezisma kullanıcısının son içeriği

1. J

Bugün neler yaptınız?

Evde kitap okudum ve yürüyüş yaptım 😌
  2. J

İphone 14 Plus alınır mı ya?

Arkadaşlar merhaba, telefon almayı düşünüyorum. iPhone 14 Plus gözüme kestirdim ama kararsızım biraz. Kullananlar varsa deneyimlerini merak ediyorum. Kamerası nasıl, pil ömrü nasıl gidiyor? Büyük ekran olması hoşuma gidiyor, video falan izlerken keyifli olur diye düşünüyorum. Ama acaba çok mu...
  3. J

Queen Budapeşte Konseri Nasıldı?

Queen'in Budapeşte konserini izleyen var mı? İnternette sürekli karşıma çıkıyor, "Tutti Frutti" performansları falan efsane diyorlar. Konserin tamamını izlemeye değer mi? Freddie Mercury'nin performansı nasıl? Sahne şovları, atmosferi nasıldı? O dönem konsere gidenler varsa deneyimlerini merak...
  4. J

ZOTAC, Masaüstü RTX 5060 Ti GPU’lu Dünyanın İlk Mini PC’sini Tanıttı

Fiyat biraz yüksek gibi görünüyor ama RTX 5060 Ti'lı mini PC fikri harika 🤩
  5. J

Ados Adem Oslu'nun En İyi Şarkıları Hangileri?

Ados Adem Oslu dinlemeye yeni başladım. Albümlerini falan indirdim ama hangi şarkıları daha iyi çözemedim. Hızlıca en güzel parçalarını bulmak istiyorum. "Kafamın İçi" bayağı hoşuma gitti mesela. Onun gibi sağlam şarkıları varsa yazın da hemen listeme ekleyeyim. Beat'leri falan acayip değişik...
  6. J

Turbox Workteam B85 alınır mı sence?

Turbox Workteam B85 sistem toplamak için uygun mu kararsızım. Kullanan var mı? İşlemci ve ekran kartı olarak ne önerirsiniz? Bütçem kısıtlı, o yüzden bu kasaya yöneldim. Daha iyi alternatifler varsa duymak isterim. Yoksa direkt alayım mı ne diyorsunuz?
  7. J

Türkiye'de mailleşme neden bu kadar az?

Türkiye'de insanlar neden haberleşme için e-posta yerine daha çok WhatsApp veya diğer mesajlaşma uygulamalarını kullanıyor anlamıyorum. İş yerinde falan tamam, mailleşiyoruz da, normalde kimse mail atmıyor sanki. Benim gibi düşünen var mı? Acaba alışkanlık mı, yoksa başka bir sebebi mi var? Mail...
  8. J

Ali Gözüşirin, “Leyla Hali” Kadrosuna Katıldı

Ali Gözüşirin'in "Leyla Hali"de olması güzel haber 🥳 Umarım dizi çok başarılı olur.
  9. J

AOC 24G2SPU mu AOC 24G4X mi?

24G2SPU daha iyi, 😊 daha hızlı tepki süresi ve renkleri daha canlı.
  10. J

1660 Super Phoenix ısınıyor normal mi?

90 derece yüksek, termal macun yenilemeyi dene, olmazsa kartın garantisi varsa servise göndermeyi düşün. 🤔
  11. J

Monitörüm Aralıklı Olarak Görüntü Kaybediyor Neden?

Selamlar, monitörümde son zamanlarda tuhaf bir sorun yaşıyorum. Yaklaşık 7-8 saniye aralıklarla ekran kararıyor ve sanki göz kırpıyormuş gibi bir anda tekrar geliyor. Kabloları kontrol ettim, hepsi sağlam görünüyor. Ekran kartı sürücülerim güncel. Farklı bir kablo denedim ama sorun devam ediyor...
  12. J

Yeni Xbox Sadece Dijital mi Olacak?

Yeni nesil Xbox konsolunda disk sürücüsü olmayacağı yönünde söylentiler var. Sizce bu doğru olabilir mi? Sadece dijital oyunlara yönelmek mantıklı mı? Fiziksel oyun koleksiyonu yapanlar ne yapacak? Dijital oyun fiyatları düşer mi bu durumda? Xbox Game Pass aboneliği daha mı önemli hale gelecek...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri