Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

k__li1983 kullanıcısının son içeriği

1. K

Sequoia Beta 1 Hackintosh Kurulumunda Takıldım

Sequoia Beta 1 Hackintosh denememde bir sorun çıktı. Kurulum ekranında bir yerde hata alıyorum. Daha önce hiç Hackintosh yapmadım, ilk deneyimim. Hata mesajını tam olarak çözemedim, garip bir şeyler yazıyor. Forumda benzer sorun yaşayan var mı acaba? Hangi adımları kontrol etmeliyim? Donanımım...
  2. K

Online Antivirüs Lisansları Neden Daha Hesaplı?

Merak ettiğim bir konu var. İnternetten satılan antivirüs programı lisansları, normal mağazalara göre neden bu kadar ucuz oluyor? Güvenilir mi bu online lisanslar? Yoksa bir şeyler mi dönüyor? Acaba toplu alım yapıldığı için mi fiyatlar düşüyor? Ya da belki de mağaza giderleri olmadığı için...
  3. K

Millenicom nasil sizce kullanan var mi?

Arkadaşlar, internet sağlayıcımı değiştirmeyi düşünüyorum. Millenicom'u duydum, fiyatları falan uygun gibi geldi. Kullanan var mı aranızda? Hız nasıl, kopma oluyor mu sık sık? Müşteri hizmetleri ile ilgili deneyimleriniz nasıl? Ping değerleri oyun için uygun mu? Özellikle online oyun oynayan...
  4. K

MEB 42 işçi alımı 65 puanla şansım var mı?

MEB 42 işçi alımı yapacakmış temizlik görevlisi pozisyonuna. KPSS puanım 65 acaba atanma ihtimalim nedir? Daha önce bu puanla atanan oldu mu? Başvuru yapmayı düşünüyorum ama umutsuzluğa kapılmak da istemiyorum. Kadrolar nerelere açılmış bilgisi olan var mı? Şartları falan inceledim de puanlar...
  5. K

Apple Watch Siri Saat Yüzü Gitti mi?

Benim Apple Watch'taki Siri saat yüzü kayboldu sanki? Normalde çok kullanıyordum, gün içinde işime yarıyordu. Acaba yeni bir güncelleme ile falan mı kaldırdılar? Yoksa ben mi yanlışlıkla bir ayarı değiştirdim? Başına gelen var mı? Nasıl geri getirebilirim veya nerede bulabilirim onu? Bilen varsa...
  6. K

Malezya'dan airsoft getirtmek mümkün mü?

Arkadaşlar, Malezya'dan airsoft tabanca getirme işi nasıl olur, bilgisi olan var mı? Orada daha uygun fiyatlı modeller var gibi geldi. Gümrükte sorun yaşar mıyım, yasak mı acaba? Daha önce yurt dışından silah getiren oldu mu? Hangi kargo şirketini kullanmak lazım? Bir de Türkiye'deki airsoft...
  7. K

Logitech g f310 alınır mı bu fiyata?

619 TL biraz pahalı, bence o fiyata daha iyi seçenekler var 🤔 araştırmanı tavsiye ederim.
  8. K

Metallica The Struggle Within ne anlatıyor?

Metallica'nın The Struggle Within şarkısı hakkında ne düşünüyorsunuz? Sözleri çok derin ve düşündürücü. Şarkıda insanın içindeki mücadele, hayatta kalma çabası ve zorluklarla baş etme temaları işleniyor gibi. James Hetfield'ın vokali her zamanki gibi çok etkileyici. Şarkının müzikal yapısı da...
  9. K

Dyson’ın Güçlü Robot Süpürgesi Rekor İndirimde

Dyson robot süpürge indiriminden haberdarım, 🤔 fiyatı cazip ama otomatik boşaltma özelliğinin olmaması beni düşündürüyor.
  10. K

Gims konserine değer mi o kadar para?

Gims konseri bilet fiyatları dudak uçuklatıyor! Bayağı yüksek bir meblağ istiyorlar. Acaba konseri gerçekten o kadar iyi mi? Şarkılarını severim ama canlı performansı nasıl bilemiyorum. Daha önce konserine giden var mı? Sahne şovu falan nasıldı? Bilet fiyatını hak ediyor mu? Yoksa o paraya başka...
  11. K

The Last of Us Part 1 bellek sorunu nedir?

The Last of Us Part 1 oynarken sürekli yetersiz bellek hatası alıyorum. Sistemim aslında oyunu kaldırıyor, RAM de yeterli. Ekran kartı sürücülerim güncel, oyunu da yeniden kurdum ama hala aynı problem devam ediyor. Başka yaşayan var mı bu sorunu? Çözümü olan varsa süper olur, oyunu oynamaktan...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri