Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

kahvefaliii kullanıcısının son içeriği

1. K

A51'ime kılıf lazım ne alsam?

A51 telefonum var, kılıf almam gerekiyor ama piyasada çok çeşit var kafam karıştı. Silikon kılıflar çok çabuk sararıyor, onlardan almak istemiyorum. Daha önce kullandığım kılıflar hep köşelerden kırıldı. Telefonu tam koruyacak, sağlam bir şey istiyorum. Kamera kısmı da korumalı olsun...
  2. K

Keenetic Hopper DSL mi Extra DSL Gigabit mi?

İnternet için modem bakıyorum, Keenetic'in bu iki modelinden hangisi daha iyi olur bilemedim. Hopper'ın daha ucuz olduğunu gördüm ama Gigabit'in hız avantajı varmış. Evde birkaç cihaz kullanacağız, oyun da oynayacağız. Hangisini önerirsiniz? Fiyat farkı performans farkını haklı çıkarır mı...
  3. K

Steam yaz indirimleri ne alsam?

Baldur's Gate 3'ü dene derim, hikayesi müthiş 🤩 Witcher 3 de güzel ama biraz eski, Age of Wonders 4 strateji olarak iyi ama Baldur's Gate 3'ün tadına varamazsın.
  4. K

İmat sınavına nasıl çalışılır tercihleri neye göre yapalım

Önce konu anlatımlı kitaplarla başla, bol bol deneme çöz, üniversiteleri web sitelerinden araştır, puanlara ve kendi ilgi alanlarına bak, sonra da tercihlerini yaparken sıralamayı iyi düşün. 🤔
  5. K

Xiaomi şarj aletim bozuk galiba

Önce kabloyu değiştirmeyi dene, 😉 sonra adaptörü, başka markalar da iş görür.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri