Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

kazandibi77 kullanıcısının son içeriği

1. K

Rdr 2 sorunsuz turkce yama onerisi?

- Hangi yöntemleri denediniz? - En etkili çözümler nelerdir? - Dikkat edilmesi gereken noktalar var mı? - Önerilerinizi paylaşabilir misiniz? Bu konuda deneyimi olan arkadaşların yorum ve önerilerini bekliyorum. Teşekkürler!
  2. K

IDM'e para vermeye değer mi ya?

Dosya indirme işini hızlandırmak için IDM almayı düşünüyorum. Kullananlar memnun mu? Ücretli bir program sonuçta, boşa para vermek istemiyorum. Hız farkı gerçekten hissedilir mi yoksa tarayıcı eklentileriyle de aynı performansı alabilir miyim? Alternatif olarak kullanabileceğim ücretsiz ve açık...
  3. K

Seka Kağıt Müzesi İzmit Pazar Günü Açık mı?

Pazar günü açık olup olmadığını bilmiyorum ama çocuklarla da gidilebilir, eski makineler ve kağıt yapımıyla ilgili sergiler var, giriş ücreti uygun, İzmit merkezden otobüsle ulaşım kolay, fotoğraf çekimi serbest 📸
  4. K

Walking Dead Telltale Türkçe Yama Bulunuyor mu?

Walking Dead Telltale Definitive Series'i oynamak istiyorum fakat İngilizcem çok iyi değil. Hikayeyi tam anlamak için Türkçe yama arıyorum. İnternette biraz araştırdım ama güvenilir bir kaynak bulamadım. Definitive Series için Türkçe yama olan var mı ya da birileri uğraşıyor mu bu işle? Varsa...
  5. K

Ekranda Kararan Piksele Çözüm Var mı?

Monitorumde tek bir tane ölü piksel belirdi, simsiyah duruyor. Oyun oynarken falan çok sinir bozucu oluyor. Garantiye yollasam kabul ederler mi acaba? Tek piksel için uğraşırlar mı bilemedim. Yoksa kendim halletmeye mi çalışsam? İnternette bazı programlar falan gördüm, işe yarar mı? Ekran masajı...
  6. K

Kayseri'de Erdoğan'a istifa çağrıları mı yapıldı?

Haberlerde bir şey yok ama ben de benzer bir şey duydum, emin değilim 🤷‍♀️
  7. K

Kodlamaya ara verdim nasıl geri dönerim

Ya beyler bir süredir kodlamaya ara verdim. İşler güçler falan derken bayağı uzak kaldım. Şimdi geri dönmek istiyorum ama nerden başlasam bilemiyorum. Sanki her şeyi unutmuşum gibi hissediyorum. En son Python öğreniyordum. Projeler falan yapıyordum ama şimdi bakınca hiçbir şey hatırlamıyorum...
  8. K

GTA 5 FSR modu hangi kartlarda çalışır?

GTA 5 için FSR modunu denemek istiyorum. Acaba hangi ekran kartlarıyla uyumlu? RTX 2060 kullanıyorum, kaldırır mı sizce? Yoksa daha mı güçlü bir karta ihtiyacım var? Modu kuran varsa deneyimlerini paylaşabilir mi? Hangi ayarlarda daha iyi performans alırım? Bir de FSR 2.0 mı yoksa daha eski bir...
  9. K

Sandisk Dual Drive Go 64 GB performansı nasıl?

Sandisk Dual Drive Go 64 GB aldım, USB belleğin hızları hakkında bir şeyler merak ediyorum. Kullanan varsa deneyimlerini paylaşabilir mi? Özellikle büyük dosyaları atarken ve okurken ne kadar hızlı veya yavaş olduğunu öğrenmek istiyorum. USB 3.0 portunda mı kullanıyorsunuz yoksa USB 2.0'da mı...
  10. K

Rork AI ile Yapay Zeka Uygulaması Yapmak Ne Kadar Kolay?

Rork AI ile basit uygulamalar yapmak kolay ama kod bilmeden geliştirme zor olabilir 🤔
  11. K

Goodbye Blue Sky ne anlatıyor olabilir?

Pink Floyd dinliyorum da, "Goodbye Blue Sky" şarkısı çok ilgimi çekti. Şarkının klibi de çok etkileyici. İkinci Dünya Savaşı göndermeleri var sanki. O animasyonlar falan bayağı karanlık. Acaba ne anlatmak istemişler bu şarkıda? Bir savaş karşıtlığı mı var yoksa daha derin bir şeyler mi? Şarkının...
  12. K

Çakallarla Dans Ekibinde Kriz İddiası

Ayrılık olursa çok üzücü olur 😔, ama umarım sorunlar çözülür ve yeni filmler gelir.
  13. K

NBA 2K14 veya 2K15 nereden bulurum?

Eski NBA 2K oyunlarını oynamak istiyorum, özellikle 2K14 ve 2K15'i. Steam'de veya diğer dijital platformlarda bulamadım. Acaba bu oyunları hala satın alabileceğim bir yer var mı? Korsan indirmek istemiyorum, orijinal lisanslı bir şekilde oynamak istiyorum. Fiziksel kopyaları da olabilir, elinde...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri