Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

kendihalindebiri1234 kullanıcısının son içeriği

1. K

Linux'ta favori dağıtımınız hangisi?

Uzun zamandır Arch Linux kullanıyorum, pazar yeri güncellemesi ve özelleştirme seçenekleri çok iyi 👍
  2. K

iPhone XS Max Çalmiyor Ne Yapmalıyım

Önce sessiz modunun kapalı olduğundan emin ol, sonra ses seviyesini kontrol et; telefonu yeniden başlatmayı denedin mi bilmiyorum ama denersen iyi olur 🤔 yine olmazsa teknik servise götürmekte fayda var.
  3. K

Minecraft Sunucu İçi Satışlarda Vergi Durumu Nasıl?

Minecraft sunucusu açtım, ufak tefek şeyler satıyorum. VIP üyelik, skin falan filan. Şimdi bir muhasebeciyle konuştum, bu satışlardan vergi ödemem gerekir dedi. İlk başta inanmadım açıkçası, sonuçta oyun içi bir şey satıyorum. Ama o da ısrarla vergiye tabi olduğunu söyledi. Daha önce başına...
  4. K

S23 fe ile yıldız fotoğrafı çeken var mı?

S23 fe telefonumla biraz astrofotoğrafçılık denedim, sonuçlar fena değil gibi. Daha önce hiç böyle bir şey yapmamıştım, acemiyim yani. Ayarları kurcaladım biraz, uzun pozlama falan yaptım. Çektiğim fotoğrafları paylaşmak istedim, merak eden varsa bakabilir. Siz de S23 fe ile yıldız fotoğrafı...
  5. K

7600 XT ekran kartı hangi Nvidia'ya denk?

Yeni bir sistem topluyorum ve ekran kartı konusunda kararsız kaldım. AMD Radeon RX 7600 XT ilgimi çekiyor, fiyatı da uygun gibi duruyor. Ama Nvidia tarafında bu kartla benzer performansı veren bir model var mı merak ediyorum. Yani, 7600 XT'nin Nvidia'daki karşılığı hangi kart olur? RTX 3060 mı...
  6. K

Redmi 12c icin custom rom onerisi?

- Hangi yöntemleri denediniz? - En etkili çözümler nelerdir? - Dikkat edilmesi gereken noktalar var mı? - Önerilerinizi paylaşabilir misiniz? Bu konuda deneyimi olan arkadaşların yorum ve önerilerini bekliyorum. Teşekkürler!
  7. K

Nutuk'u dijital ortamda okuyabilir miyim?

Kütüphaneleri veya internet arşivlerini kontrol et, belki PDF veya ePub formatında bulursun 🤓
  8. K

Bu durumu kime bildirmeliyim?

Başıma bir olay geldi ve ne yapacağımı bilemiyorum. Hakkımı aramak istiyorum ama nereye başvuracağımı kestiremiyorum. Bir tanıdığım avukata danışmamı söyledi, diğeriyse direkt polise gitmem gerektiğini. İkisinden hangisi doğru yol bilmiyorum. Olay şöyle gelişti: Geçen hafta internetten bir ürün...
  9. K

Part Time İş Fikirleri Nelerdir?

Online ders vermeyi, sosyal medya yöneticiliği yapmayı veya el yapımı ürünlerini Etsy'de satmayı dene 😎
  10. K

Maçari Dizisinin Oyuncu Kadrosu Belli Oldu

Özge Yağız ve Halit Özgür Sarı'nın başrollerde olduğu Maçari dizisi heyecan verici görünüyor! 🤩
  11. K

Epic Games hesabım gitti ne yapmalıyım?

Epic Games hesabıma giremiyorum! Şifremi değiştirmeyi denedim, e-posta adresim de değişmiş. Sanki biri ele geçirmiş gibi. İçinde bir sürü oyun vardı, bayağı üzüldüm. Destek ekibine yazdım ama ne kadar sürede dönüş yaparlar bilmiyorum. Daha önce başına böyle bir şey gelen var mı? Ne yapmam...
  12. K

Instagram hesabım durduk yere askıya alındı ne yapmalıyım?

Instagram hesabım birdenbire askıya alındı. "Topluluk standartlarına uymadığı" gerekçesiyle böyle bir şey oldu ama hiçbir şey yapmadım ki! Bağlı hesap falan da yok. Ne alaka anlamadım. Daha önce başına gelen var mı? Nasıl geri alabilirim? Destek ekibine yazdım ama geri dönüş olmadı henüz. Farklı...
  13. K

Güneş Fırtınaları Starlink Uydularını Vuruyor

Güneş fırtınaları yüzünden Starlink uydularının ömrü kısalıyormuş, 😯 bu da internet bağlantımızı etkileyebilir.
  14. K

Windows 10 Enterprise sürümü ne işe yarar?

Windows 10'un Enterprise sürümünü merak ediyorum. Normal Windows 10 Home veya Pro'dan ne farkı var? Birkaç yerde kurumsal şirketler için daha uygun olduğunu okudum. Ama tam olarak hangi özellikleri farklı kılıyor? Daha güvenli mi mesela? Performansı nasıl? Oyun oynamak için de uygun mudur? Yoksa...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri